Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ – Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

Παλαιό Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ – Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

Ο βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος και στο Παλαιό Φάληρο επικρατεί αναστάτωση, με γυναίκες να φοβούνται να πλησιάσουν μόνες στην περιοχή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η αστυνομία γνωρίζει ήδη τα στοιχεία του δράστη και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τις επόμενες ώρες. 

Ο βιαστής με το τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι στο δεξί του χέρι, φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από το Παλαιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση μετά τις καταγγελίες που έγιναν, έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όμως εικάζεται ότι έχει ήδη διαφύγει από τη χώρα.

Πρόκειται για άτομο που δεν έχει φάκελο στην αστυνομία. Ένας νεαρός που μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι αλλοδαπός.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό του. 

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το DNA του νεαρού καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης που επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά, τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

O βιαστής δεν είναι σεσημασμένος και έτσι δεν υπάρχει βάση δεδομένων στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ. 

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θα χρειαστεί να περιμένουν τυπικά, λίγες μέρες ακόμα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές αναλύσεις, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.

Η επίθεση στην 24χρονη στο Παλαιό Φάληρο

Σε βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, βλέπουμε τη στιγμή της επίθεσης στην 24χρονη οδηγό, την περασμένη Κυριακή. Όπως τονίζει «στις τρεις τα ξημερώματα ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς την λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού, με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά.

Τον ρώτησα τι ήθελε και του ζητούσα να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως δεν το έκανε και άρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου. Μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαιρώσει και είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

Η ψυχραιμία της 24χρονης την έσωσε καθώς όπως τονίζει «του είπα ότι δεν πρόκειται να στρίψω και με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ τότε αρχισα να κορνάρω, εκείνος μου είπε να σταματήσω και να ξεκινήσω να οδηγώ. Βγήκα στην Αμφιθέας ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς τα έμενα και εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει».

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις