Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: «Τον έχουν σπάσει στο ξύλο» λέει ο αδερφός του βιαστή

Παλαιό Φάληρο: «Τον έχουν σπάσει στο ξύλο» λέει ο αδερφός του βιαστή

Τα βίντεο ντοκουμέντο από τις άνανδρες επιθέσεις του, φώτισαν την αρρωστημένη του δράση, κοντά στο σπίτι που έμενε στο Παλαιό Φάληρο.

Οι εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του στην Αλβανία και στη συνέχεια εκείνες με την παράδοσή του σε Έλληνες αστυνομικούς στα σύνορα, είχαν βρεθεί στην κορυφή της επικαιρότητας.

Μια εβδομάδα μετά, ο καθ’ ομολογίαν βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, ο 45χρονος που κακοποίησε μία γυναίκα σε πάρκο της περιοχής και επιτέθηκε σε άλλη μία που γλίτωσε την τελευταία στιγμή, παραμένει στη φυλακή, με τον αδερφό του να μιλάει για πρώτη φορά στο LIVE NEWS από την Αλβανία και να καταγγέλλει τους αστυνομικούς για βία.

«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο»

Όπως λέει ο αδερφός του δράστη, ο 45χρονος πρέπει να πληρώσει για αυτά που έκανε, πάντα όμως σύμφωνα με αυτά που προβλέπουν οι νόμοι.

«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο. Τον έχουν κάνει μαύρο. Είναι ντροπή. Έκανε ό,τι έκανε. Να πάει στη φυλακή να πληρώσει τα πάντα. Γιατί τον δέρνουνε; Ένας φίλος του που με ξέρει κι εμένα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: ‘τον έχουν καταντήσει σαν τον σκύλο. Δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι σοβαρό’. Το κάνατε θέμα που έκανε αυτό το πράγμα και τώρα που τον δέρνουνε δεν κάνατε θέμα».

Ο 45χρονος που το προηγούμενο διάστημα έγινε γνωστός ως ο δράκος του Παλαιού Φαλήρου κατήγγειλε ότι οι ξυλοδαρμοί ξεκίνησαν όταν συνελήφθη στην Αλβανία και συνεχίστηκαν στην Ελλάδα, πριν και μετά την προφυλάκισή του.

«Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος. Και έναν γάιδαρο να τον δέρνεις 24 ώρες στο τέλος θα ψοφήσει. Δεν είμαι από αυτούς που λέω ‘έκανε ο αδερφός μου και καλά έκανε, δεν έκανε καλά’.

Είναι ντροπή αυτό που έκανε. Έκαναν ό,τι έκαναν οι αστυνομικοί στην Αλβανία. Τον έκαναν εκεί. Και καλά που τον φέρανε και τους τον δώσανε στο χέρι. Τώρα γιατί τον κάνουν αυτό το πράγμα και τον δέρνουνε. Ο άνθρωπος δε θα πάει ούτε στον Κορυδαλλό, ούτε στο Μαλανδρίνο, ούτε στη Λάρισα, ούτε στην Πάτρα. Θα πάει πεθαμένος».

«Ζητώ συγγνώμη»

Ο αδερφός του 45χρονου καθ’ ομολογίαν βιαστή αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει όπως λέει στο LIVE NEWS μια μεγάλη συγγνώμη από τις δύο γυναίκες που έζησαν τον τρόμο πριν από λίγες μέρες.

«Εγώ δε χαίρομαι που έκανε ο αδερφός μου αυτό το πράγμα. Σου λέω την αλήθεια, ειλικρινά. Κι εγώ έχω δύο κορίτσια. Να έκανε κάποιος άλλος στα κορίτσια μου αυτό το πράγμα, εγώ θα είχα πεθάνει ή θα τον είχα φάει ζωντανό.

Να πάει στη φυλακή. Να πάει 20χρόνια, 30, 40 αλλά όχι και να πεθάνει».

Τα δύο χτυπήματα είχαν σημειωθεί στο Παλαιό Φάληρο, πολύ κοντά στο σπίτι που έμενε. Η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης εκεί που ακινητοποίησε την 34χρονη που βίασε σε κοντινό παρκάκι, απέχει 800 μέτρα από το διαμέρισμά του.

«Ζητάω και χίλια συγγνώμη στα κορίτσια και σε όλες αυτές που έχει κάνει αυτός αυτό το πράγμα, ζητάω χίλια συγγνώμη, αλλά όχι να μου τον δέρνουνε και να πεθάνει, γιατί πονάει η ψυχή μου, πονάει η καρδιά μου».

Κάτοικοι της περιοχής που διέμενε στο Παλιό Φάληρο, ανέφεραν ότι στο παρελθόν είχε επιτεθεί σε ακόμα μία γυναίκα, που σώθηκε μετά από δική τους παρέμβαση.

«Εγώ έχω 11 χρόνια που έχω φύγει από την Ελλάδα. Αυτός εδώ στην Αλβανία έπινε αλκοόλ. Έπαιρνε καμιά ουσία ναρκωτικών. Εγώ δεν ήμουν μπροστά του να το βλέπω και να του πω αλλά αλκοόλ έπινε. Αλλά ουσίες ναρκωτικά μπροστά σε εμένα δεν έχει κάνει ποτέ. Μπορεί να έχει κάνει στην Ελλάδα».

Ο 45χρονος διέφυγε από την Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου μέσω Κακαβιάς και πήγε στο πατρικό του σπίτι. Όπως λέει ο αδερφός του, εκείνος δεν είχε ιδέα και δεν είχε έρθει ποτέ σε επικοινωνία μαζί του.

«Άμα τον πάνε στον Κορυδαλλό, στο μυαλό του είναι χάλια. Ναρκωτικά έχει πάρει στην Αθήνα, ποτά έχει πιεί στην Αθήνα, αυτός πρέπει να πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Αυτός πρέπει να πάει στο νοσοκομείο κατευθείαν για να πάρει φάρμακα. Να ηρεμήσει, να λειτουργήσει το μυαλό του».

Μετά τις καταγγελίες για αστυνομική βία σε βάρος του 45χρονου, αναμένονται με ενδιαφέρον οι επίσημες απαντήσεις των ελληνικών αλλά και αλβανικών Αρχών, για τα όσα έγιναν από τη στιγμήν που ο καθ’ ομολογίαν βιαστής συνελήφθη και πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις