Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παλαμάς Δομοκού: Εφιαλτικό σενάριο για τον φόνο – Τον «εξαφάνισαν» τα αγριογούρουνα

Παλαμάς Δομοκού: Εφιαλτικό σενάριο για τον φόνο – Τον «εξαφάνισαν» τα αγριογούρουνα

Αποκάλυψη-φρίκη για την εξαφάνιση θρίλερ του 38χρονου Πακιστανού βοσκού που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 20χρονο συμπατριώτη του, δίνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας και από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί ίχνος απ’ τη σορό του.

Η συμπλοκή τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεκίνησε μέσα στην καλύβα στον Παλαμά Δομοκού, αλλά ο 38χρονος -όπως πολλά στοιχεία μαρτυρούν- τραυματισμένος απ΄ τα χτυπήματα που δέχτηκε με το σκεπάρνι, έτρεξε μέσα στο δάσος για να ξεφύγει.

Σεξουαλικά τα κίνητρα και το κυνήγι στο δάσος

Ο 20χρονος, έτρεξε με μανία για να τον αποτελειώσει μέσα στη νύχτα και απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε, αλλά κάμποσα μέτρα μακριά απ’ την καλύβα. Εκεί η περιοχή είναι γεμάτη από αγριογούρουνα και στις έξι ημέρες που μεσολάβησαν για να δηλωθεί η εξαφάνισή του, αυτές ήταν αρκετές για να γίνει η σορός του βορά στα άγρια ζώα που είναι και σαρκοφάγα.

Click4More Δομοκός: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σεξουαλική επίθεση και η δολοφονία

Το γεγονός όμως ότι δεν βρέθηκαν ούτε τα ρούχα του, αυτό ίσως να υποδηλώνει ότι ο δράστης είχε το χρόνο για να τα αφαιρέσει απ’ το άψυχο κορμί του για να μην αποκαλυφθεί ποτέ το έγκλημά του.

Κτηνοτρόφος: «Υπέθεσα πως τσακώθηκαν κι έφυγαν»

Ο Παναγιώτης Παπαλέξης ιδιοκτήτης του στάβλου που είχε στη δούλεψή του τον 38χρονο ανέφερε στους αστυνομικούς ότι: «Εγώ είχα για τσοπάνη μόνο τον 38χρονο, ο οποίος και παραμονές της Πρωτοχρονιάς με ρώτησε αν μπορεί να φιλοξενήσει στην καλύβα  έναν συμπατριώτη του. Του είπα, αν είναι καλό παιδί «ναι», όπως και έγινε. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ήρθα στην καλύβα και δεν τους βρήκα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως τα στρώματα ήταν τρυπημένα και είχαν λίγο αίμα αλλά υπέθεσα ότι τσακώθηκαν και αποφάσισαν να φύγουν απ’ τη δουλειά χωρίς καμία προειδοποίηση», κατέληξε ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος.

Κηλίδα αίματος στο κατεστραμμένο απ’ το σκεπάρνι στρώμα της καλύβας όπου ξεκίνησε η συμπλοκή [πηγή: Star Λαμίας]

Η βιντεοκλήση «μαρτύρησε» τις διαθέσεις

Το κουβάρι του μυστηρίου, από την Πρωτοχρονιά ξετυλίχθηκε τα Θεοφάνια όταν τρίτος Πακιστανός τηλεφώνησε και κατήγγειλε το περιστατικό στην τοπική αστυνομία. Όπως αποκάλυψε το newsit.gr, ο 38χρονος το βράδυ της αιματηρής συμπλοκής έκανε βιντεοκλήση στον αδελφό του που ζει εκτός Ελλάδος και του είπε πως έχει 20χρονο καλεσμένο, ο οποίος και πρόκειται να ενδώσει στις σεξουαλικές του επιθυμίες.  Μάλιστα σε … ανοιχτή ακρόαση, προέβη και στις σχετικές χειρονομίες που έβγαλαν εκτός εαυτού τον 20χρονο ο οποίος και του χύμηξε για να τον χτυπήσει. Μέχρι όμως ο αδελφός του 38χρονου, να βρει κάποιον συμπατριώτη του που μπορεί και ξέρει να μιλήσει Ελληνικά πέρασαν έξι ημέρες και πλέον ήταν πολύ αργά για να βρεθούν τα ίχνη του Πακιστανού βοσκού. Ο 20χρονος δράστης, εξαφανίστηκε ανεβαίνοντας στο ποδήλατο που είχε ο 38χρονος για να κατεβαίνει στο χωριό. Όπως έκανε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου πήγε στο καφενείο και αγόρασε πολύ τσίπουρο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις