Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Παλλήνη: «Ήταν σαν ακροβάτες» λέει στο newsit.gr γείτονας του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από διαρρήκτες

Παλλήνη: «Ήταν σαν ακροβάτες» λέει στο newsit.gr γείτονας του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από διαρρήκτες

Τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε χθες Τρίτη (02.01.2024) ο 52χρονος γείτονάς του που ξυλοκοπήθηκε από δυο διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του στην Παλλήνη περιγράφει στο newsit.gr ένας ένοικος της πολυκατοικίας.

«Κοντά στις 7 παρά τέταρτο το απόγευμα, ενώ είχε βγει ο άνθρωπος να πάρει κάτι ψώνια, γύρισε μετά από δέκα λεπτά και βλέπει φώτα ενώ τα είχε σβήσει», περιγράφει αρχικά ο γείτονας του 52χρονου άνδρα που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από διαρρήκτες και συνεχίζει λέγοντας:

«Ανέβηκε στο σπίτι του στον πρώτο όροφο, βρήκε δύο άτομα μέσα στην κρεβατοκάμαρα να έχουν ανοίξει τα συρτάρια και να ψάχνουν. Έψαχναν τα πράγματά του και τους λέει ”Τί θέλετε εδώ;”».

Όπως αναφέρει έπειτα στο newsit.gr ο γείτονας του 52χρονου, οι διαρρήκτες χτύπησαν τον άνθρωπο άσχημα: «Έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο, στο μάτι, στο κεφάλι, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση», αλλά είχαν και συνεργούς.

«Ήταν άλλοι δύο από κάτω και κράταγαν τσίλιες.  Πήγαν στο πάρκο, ακριβώς απέναντι από το σπίτι, πήδηξαν από το μπαλκόνι προφανώς, τους περίμενε αυτοκίνητο και έφυγαν».

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες και εξετάζει προσεκτικά το οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

«Κάποιοι τους έχουν δει, κάποιες κάμερες τους έχουν καταγράψει. Ήταν νεαροί, από 20 μέχρι 30 ετών, το πολύ. Κατά πάσα πιθανότητα ανέβηκαν από την μπροστινή μεριά γιατί πίσω η πολυκατοικία φυλάσσεται, έχει και σκυλιά».

Αξιοσημείωτο είναι – όπως λέει στο newsit.gr – ότι ήταν «σαν ακροβάτες, αυτό μας έκανε εντύπωση και δεν ήταν ώρα βραδινή που δεν θα τους παίρναμε χαμπάρι. Κόσμος περνούσε, αυτοκίνητα, κίνηση υπήρχε».

Πάντως, για τις κλοπές στην περιοχή της Παλλήνης, όπως μας αναφέρει, ενώ είχαν αραιώσει, «πάλι λόγω των εορτών έγιναν κάποια περιστατικά. Η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί αλλά είναι και υποστελεχωμένο εδώ το τμήμα. Γενικά οι κάτοικοι είμαστε σε μία κατάσταση σχετικά δύσκολή, έχουμε μία ανησυχία πάλι δυστυχώς».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις