Site icon NewsIT
22:35 Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο την Τετάρτη

Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως και τη λήξη του ωραρίου προκήρυξε για την Τετάρτη, 18 Ιουνίου η ΑΔΕΔΥ.

Παράλληλα, η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που έχει εξαγγελθεί την ίδια μέρα στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν και της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και προς την οδό Καραγεώργη της Σερβίας όπου βρίσκονται καθημερινά οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, αναφέρει ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δημόσιο κατά των μέτρων της αξιολόγησης, της κινητικότητας, των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων θα είναι διαρκείς και καθημερινές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλη η Ελλάδα στο δρόμο! Οι απεργιακές κινητοποιήσεις σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στο Σύνταγμα η πορεία της ΑΔΕΔΥ για τη διαθεσιμότητα – ΦΩΤΟ


Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version