Ελλάδα

Πανελλαδική Απεργία 21 Σεπτεμβρίου: Κανονικά αύριο οι πτήσεις – Κρίθηκαν παράνομες οι κινητοποιήσεις των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

 

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε σήμερα (20.9.2023) από το Πρωτοδικείο Αθηνών η απεργία που είχε προαναγγείλει για αύριο η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ).

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, αλλά τελικά η κινητοποίησή τους κρίθηκε παράνομη και έτσι πρέπει άπαντες αύριο να βρίσκονται στις θέσεις.

Ως εκ τούτου κανονικά θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο έκρινε παράνομη και καταχρηστική την εξαγγελθείσα απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετρό: Έκλεισαν οι σταθμοί «Νέος Κόσμος», «Άγιος Ιωάννης» και «Δάφνη» – Σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις στη Γραμμή 2
Οι αλλαγές αυτές οφείλονται στην έναρξη τεχνικών εργασιών για την αντικατάσταση σιδηροτροχιών στο τμήμα «Δάφνη – Νέος Κόσμος» και θα ισχύσουν μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου
Μετρό