Ελλάδα

Πανελλήνιες 2018: Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους υποψηφίους

«Η επένδυση στην Παιδεία είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου» αναφέρει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Με ανάρτηση του στο twitter εύχεται «καλή επιτυχία» στους μαθητές και τις μαθήτριες που αρχίζουν σήμερα τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Καλή επιτυχία σε μαθητές και μαθήτριες που από σήμερα μπήκαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Με τη συμπαράσταση γονιών και καθηγητών εύχομαι να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία αυτή με ψυχραιμία και την πεποίθηση ότι ο αγώνας για γνώση δεν σταματάει ποτέ», τονίζει ο πρωθυπουργός στους υποψηφίους των Πανελληνίων.

«Αντίθετα παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές στη διάρκεια της ζωής μας κι είναι ένας από τους ωραιότερους. Δικό μας χρέος, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αναβάθμιση της δημόσιας Παιδείας & του ρόλου της στην κοινωνία. Η επένδυση στην Παιδεία, είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικές εικόνες μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Αγωνία για τους δυο ηλικιωμένους που μένουν στο κτίριο
Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί αναζητούν στα χαλάσματα του κτιρίου τυχόν εγκλωβισμένους - Από την έκρηξη το οστικό κύμα ήταν τεράστιο και έχουν σπάσει πολλά τζάμια κτιρίων στην περιοχή
Έκρηξη στην Πλάκα
Ανανεώθηκε πριν 7 λεπτά
12
Το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη στην προφυλακισμένη γιατρό για την πλασμαφαίρεση - «Αγαπητή μου, δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά»
«Αντιλαμβάνομαι πως ζείτε έναν εφιάλτη. Όταν μπορέσεις πάρε με» έγραψε ο υπνοθεραπευτής στη γιατρό όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του τραγουδιστή
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και το εσωτερικό της κλινικής στο Κολωνάκι 60
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο αφόρτιστος απινιδωτής, η γραμμή που έδωσε η γιατρός και το μήνυμα του υπνωτιστή «θα τον στριμώξω εγώ»
«Δεν είχα ιδέα ότι τα μηχανήματα ήταν παράνομα, νομίζαμε ότι όλα ήταν νόμιμα. Είπα στην πρώτη μου κατάθεση ότι ο Μαζωνάκης ήρθε στις 15:30 γιατί αυτή ήταν η γραμμή που μας έδωσε η γιατρός» υποστήριξε στον ανακριτή η 55χρονη νοσηλεύτρια
Γιατρός 8