Ελλάδα

Πανελλήνιες 2020: Από 30 Μαρτίου έως 9 Απριλίου οι αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 9 Απριλίου θα μπορούν οι τελειόφοιτοι των γενικών και επαγγελματικών Λυκείων να κάνουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στις φετινές πανελλήνιες. Τη σχετική εγκύκλιο υπέγραψε σήμερα (27.03.2020) η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, οι αιτήσεις – δηλώσεις για τις πανελλήνιες θα υποβάλλονται μέσω email από 30/3/2020 έως 9/4/2020, προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Click4more Το σχέδιο για την ημερομηνία των Πανελληνίων – Τι ανέφερε η Νίκη Κεραμέως

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Επιδίωξη παραμένει να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2.480 τα στρέμματα που έγιναν στάχτη από την μεγάλη πυρκαγιά στη Σίβηρη Χαλκιδικής - Τα 1.388 ήταν δασική έκταση
Το 56% της συνολικής καμένης έκτασης αντιστοιχεί σε δάσος, ενώ περίπου 1.092 στρέμματα, δηλαδή το υπόλοιπο 44%, αφορούν κυρίως χορτολιβαδικές και θαμνώδεις εκτάσεις
χαλκιδικη