Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2020: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές στην εξεταστέα ύλη

eregister.gr - Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Δείτε και κατεβάστε όλη την ύλη για τις πανελλαδικές 2020 τόσο για τα ΓΕΛ όσο και για τα ΕΠΑΛ. Η ύλη μειώθηκε αφού τα σχολεία έκλεισαν λόγω κορονοϊού από τις 11 Μαρτίου 2020.

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας η αναπροσαρμογή της εξεταστέας ύλης των πανελλαδικών εξετάσεων 2020. Η μείωση της ύλης θα είναι αναλογική σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ τάξη των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ και θα είναι σύμφωνα με την πρόοδο που είχε σημειωθεί μέχρι τις 11 Μαρτίου.
 
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:

Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με δεδομένη την γενική αναστολή λειτουργίας των σχολείων από την 11η Μαρτίου 2020, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στον επανακαθορισμό της εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με αναλογική μείωση σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη του  συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης, μέχρι την ημερομηνία που ανεστάλη καθολικά η λειτουργία των σχολείων.
 
Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διαψεύδει πληροφορίες και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων και διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι καμία σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί αναφορικά με αυτό το ζήτημα, εν αναμονή των σχετικών εισηγήσεων των ειδικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΛ
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις