Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2022: Συγχαρητήρια Κεραμέως στον αριστούχο πρόσφυγα από το Ιράν

Πανελλήνιες 2022: Συγχαρητήρια Κεραμέως στον αριστούχο πρόσφυγα από το Ιράν

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε με τον Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, πρόσφυγα από το Ιράν, ο οποίος αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2022. Η κ. Κεραμέως συνεχάρη τον μαθητή, καθώς και τον διευθυντή του σχολείου του στη Λέσβο.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, η Νίκη Κεραμέως έδωσε συγχαρητήρια στον αριστούχο υποψήφιο στις Πανελλήνιες 2022, τον Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, που ήρθε από το Ιράν στην Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή.

Αφού τον συνεχάρη, η κ. Κεραμέως ευχήθηκε στον μαθητή καλή σταδιοδρομία. Τόνισε, επίσης, πως το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τις προσπάθειες όλων των μαθητών, προσπαθώντας να προσφέρει ένα καλύτερο σχολείο και ένα καλύτερο πανεπιστήμιο.

Κατά τη συνομιλία της με τον διευθυντή του σχολείου στη Λέσβο, η υπουργός Παιδείας τού ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Παράλληλα, συζήτησαν για το πώς κύλησε η νέα χρονιά για το σχολείο, καθότι το συγκεκριμένο είναι από τα πρώτα πρότυπα ΕΠΑΛ που δημιουργήθηκε πέρσι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις