Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανόρμου: Θρίλερ με τους πυροβολισμούς – Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο 30χρονος τραυματίας, τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Πανόρμου: Θρίλερ με τους πυροβολισμούς – Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο 30χρονος τραυματίας, τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Τον γρίφο με τους πυροβολισμούς έξω από το σχολείο της Πανόρμου καλούνται να λύσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Δύο πυροβολισμοί, δύο άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους τραυματισμένα, κανένας μάρτυρας, κανένας κάλυκας, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ του μυστηρίου με τους πυροβολισμούς έξω από σχολείο της Πανόρμου, που απασχολεί τις Αρχές.

Αυτό που ερευνάται, είναι αν ο 32χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ήταν το θύμα μιας μαφιόζικης επίθεσης και η 20χρονη γυναίκα, η παράπλευρη απώλεια.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας μέσα από κάμερες της περιοχής και μαρτυρίες που αναζητούν, προσπαθούν να διαπιστώσουν το δρομολόγιο του πιστολέρο για να φτάσουν στα ίχνη του, ενώ μέσα από το προφίλ του Αλβανού, προσπαθούν να δουν, αν οι σφαίρες έρχονται από το παρελθόν του.

Τι είπε η κοπέλα 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:00, όταν στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης άνοιξε μια κάρτα για πυροβολισμούς έξω από το 16ο Λύκειο στην Πανόρμου. Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όμως δεν εντόπισαν κανένα άτομο τραυματισμένο.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ οι έρευνες στο σημείο συνεχίζονται, γιατροί από το νοσοκομείο «Ερυθρός» καλούν το 100 και ενημερώνουν ότι περιθάλπτουν δύο άτομα με τραύμα από πυροβόλο όπλο. Μια 20χρονη Ελληνίδα με τραύμα στον δεξιό μηρό και έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας με τραύμα στον ώμο.

Σύμφωνα με την κοπέλα, και οι δύο, οι οποίοι όπως είπε στην Αστυνομία, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ήταν διερχόμενοι από το σημείο και ειδικότερα από ένα παρκάκι στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, όταν δέχτηκε βλήμα από εξοστρακισμό.

Στο σημείο η Ασφάλεια δεν έχει βρει μέχρι στιγμής κάλυκες. Οι αστυνομικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τον 32χρονο Αλβανό έπεσαν πάνω σε παλιό γνώριμο των Αρχών, καθώς ο άνδρας είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και έδινε το «παρών».

Το παρελθόν του έχει μπει στο μικροσκόπιο για να διαπιστωθεί, αν έχει κάποια σχέση με τους πυροβολισμούς και αν ήταν αυτός ο στόχος των άγνωστων πιστολέρο. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις