Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χολίδης για τον χαμό του φίλου του

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί ένα από τα αγαπημένα του παιδιά, τον Παντελή Παντελίδη που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Ένας από τους συναδέλφους του, ο Χρήστος Χολίδης που είχε χτες το βράδυ μία εμφάνιση σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης, θέλησε να τον τιμήσει, τραγουδώντας ένα τραγούδι του με τίτλο : “Λιώμα σε γκρεμό”.

Η απήχηση του κόσμου ήταν αφάνταστη! Όλος ο κόσμος όρθιος, να τραγουδάει, με αναμμένους αναπτήρες στα χέρια.

Ο τραγουδιστής, Χρήστος Χολίδης μπροστά σε αυτή την συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Μάταια προσπαθούσε να τραγουδήσει, αφού η φωνή του δεν έβγαινε.

Στο τέλος του τραγουδιού ο Χολίδης φώναξε: “Γεια σου Παντέλο”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Υποτροφίες σε φοιτητές του ΕΚΠΑ για ακόμη μία χρονιά
Το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ιδρύθηκε επίσημα το 2022 με πρωτοβουλία του Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου, Προέδρου του Ιδρύματος, με στόχο να συνεχίσει το όραμα του Παύλου Γιαννακόπουλου για ουσιαστική κοινωνική συνεισφορά στην Ελλάδα
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος