Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Το τραγούδι που είχε αφιερώσει σε φίλο του που σκοτώθηκε σε τροχαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες μετά τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη, συγκλονίζει ένα τραγούδι που είχε γράψει ο ίδιος και το είχε αφιερώσει σε έναν φίλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τραγούδι με τίτλο “Μηχανή του Χρόνου” το είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης και το είχε αφιερώσει στον φίλο του Σάκη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή.

Το τραγούδι αυτό ανέβηκε στο youtube το 2010, όπου ο Παντελής Παντελίδης με την κιθάρα του χάρισε άλλη μία μοναδική στιγμή στους θαυμαστές του.

Πριν να ξεκινήσει το τραγούδι τα λόγια του Παντελή Παντελίδη ήταν: “Ένα τραγούδι αφιερωμένο στον φίλο μας τον Σάκη που μας κοιτάει από ψηλά και αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που έχουν χάσει φιλαράκια τους με μηχανές”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάρος: Καμία ισχύ δεν έχει η άδεια ναυαγοσώστη που υποστήριζε ότι είχε ο ιδιοκτήτης του beach bar που πνίγηκε ο 4χρονος – Τι δείχνουν τα βίντεο
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει από τον ΕΟΤ και την πολεοδομία αυτοψία στο χώρο, όπου καθημερινά περνούσαν τις ώρες τους εκατοντάδες πελάτες κάθε ηλικίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
27