Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε, το βράδυ του Σαββάτου (08.12.2018) την εκλεκτή της καρδιάς του Έμυ και άνοιξε μια νέα σελίδα στη ζωή του.

Ήταν 26 Φεβρουαρίου 2017 όταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τη γυναίκα του Αποστολία και τον γιό τους, Παύλο, να σκοτώνονται στο τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας που είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Το βράδυ του Σαββάτου άνοιξε για εκείνον μια νέα σελίδα στη ζωή του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξέχασε εκείνους που έχασε σε μια στιγμή, σχεδόν μπροστά στα μάτια του.

Με τη νέα του σύζυγο, ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνωρίστηκε μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί. Η σχέση τους μετρά περισσότερους από επτά μήνες. Η Έμυ, μάλιστα, είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους. Είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η οικογένειά του είχαν σταματήσει, το μοιραίο απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου, σε ειδικό χώρο της εθνικής οδού. Εκείνος βρισκόταν στην τουαλέτα και η γυναίκα με το παιδί τους στο αυτοκίνητο όταν η Porche του νεαρού Γιώργου Βακάκη έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητό του. Η γυναίκα και ο γιος του καθώς και οι δυο επιβάτες της Porche έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις