Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα και ο τρίτος τραυματίας από το πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία

Ο τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η διακομιδή του θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρές ιατρικές προϋποθέσεις, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταπόνηση της κατάστασής του

Στην Ελλάδα πρόκειται να μεταφερθεί μέσα στην ημέρα ο τρίτος τραυματίας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας και κόστισε τη ζωή σε επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση της υγείας του οπαδού του ΠΑΟΚ μετά το σοκαριστικό τροχαίο στη Ρουμανία κρίνεται σταθερή, ενώ οι θεράποντες ιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ακόμη και σήμερα η διαδικασία αερομεταφοράς του στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με πηγές από την ελληνική πρεσβεία που μετέδωσε το Mega.

Ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η διακομιδή του θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρές ιατρικές προϋποθέσεις, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταπόνηση της κατάστασής του.

Μετά το τροχαίο ο τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα, η οποία αφορούσε τη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης και την αντιμετώπιση οιδήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λιμενικό για τραγωδία στη Χίο: Το σκάφος με τους μετανάστες έπεσε πάνω μας, ανετράπη και βυθίστηκε
Σύμφωνα με το λιμενικό όλοι οι επιβαίνοντες στο φουσκωτό σκάφος έπεσαν στη θάλασσα και ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση για την περισυλλογή των μεταναστών - 15 άτομα έχασαν τη ζωή τους
Το σκάφος του Λιμενικού που συγκρούστηκε με τη βάρκα των μεταναστών 13
Καιρός σήμερα: Βροχερό σκηνικό με καταιγίδες στο Ιόνιο και χιόνια στα ορεινά – Άνοδος της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 18 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός