Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα και ο τρίτος τραυματίας από το πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία

Ο τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η διακομιδή του θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρές ιατρικές προϋποθέσεις, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταπόνηση της κατάστασής του

Στην Ελλάδα μεταφέρεται ο τρίτος τραυματίας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας και κόστισε τη ζωή σε επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν γίνει γνωστά λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης ( 04.02.2026) στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία προσγειώθηκε το αεροσκάφος–ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τρίτο από τους τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το αεροσκάφος λίγο μετά τις 11 απογειώθηκε από τη Ρουμανία με προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Από το αεροδρόμιο Μακεδονία θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου θα νοσηλευτεί για όσο χρειαστεί.

Η κατάσταση της υγείας του οπαδού του ΠΑΟΚ μετά το σοκαριστικό τροχαίο στη Ρουμανία κρίνεται σταθερή γι’ αυτό τον λόγο αποφασίστηκε και η αεροδιακομιδή του.

Ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η διακομιδή του θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρές ιατρικές προϋποθέσεις, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταπόνηση της κατάστασής του.

Μετά το τροχαίο ο τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα, η οποία αφορούσε τη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης και την αντιμετώπιση οιδήματος.

Ο ένας εκ των άλλων δύο τραυματιών του ίδιου τροχαίου, που νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου, είναι σε σταθερή κατάσταση. Ένας έχει λάβει ήδη εξιτήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης δύο τσοπανόσκυλων που εγκλωβίστηκαν σε ποταμό στην Χαλκιδική
Τα ζώα εντόπισε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος άμεσα ενημέρωσε τον κτηνίατρο του Δήμου Πολυγύρου, ενώ στην επιχείρηση διάσωσης κινητοποιήθηκαν αρμόδιες υπηρεσίες ενώ συνέδραμε και η Πυροσβεστική
Τσοπανόσκυλα
Αποζημίωση σε συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Ράπισμα για το ελληνικό δημόσιο – Το σκεπτικό των δικαστών για ευθύνες Υπουργείου Μεταφορών, ΟΣΕ και ΡΑΣ
Το διοικητικό δικαστήριο δημοσίευσε απόφαση, με την οποία αναγνωρίζεται αποζημίωση 400 χιλιάδων ευρώ σε συγγενείς δύο θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών
Τέμπη