Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παραλίες Αττικής: Ο Χάρακας η καλύτερη πρόταση για τα πρώτα μπάνια

Παραλίες Αττικής: Ο Χάρακας η καλύτερη πρόταση για τα πρώτα μπάνια

Οι παραλίες της Αττικής αποτελούν πόλο έλξης για τους Αθηναίους και όχι μόνο, εφτά ημέρες την εβδομάδα.
Μια βουτιά μετά τη δουλειά ή μια μονοήμερη εκδρομή το Σάββατο ή την Κυριακή είναι η καλύτερη καλοκαιρινή διασκέδαση μέσα στην πόλη.

Υπάρχουν παραλίες που θα περάσεις και καλά και θα γίνουν στέκι σου; Φυσικά και την απάντηση τη βρίσκεις στην παραλία «Χάρακας». Ιδανική για παρέες αλλά και για οικογένειες με παιδιά. Οι λόγοι είναι αρκετοί.

Πριν… πατήσουμε στην άμμο της παραλίας, να ξέρεις πως τις βουτιές σου στον Χάρακα μπορείς να τις συνδυάσεις με μια μονοήμερη στο Σούνιο καθώς είναι αρκετά κοντά. Μια ολοκληρωμένη πρόταση για εκδρομή δηλαδή.

Ο Χάρακας είναι μια παραλία και για όσους ψάχνουν την ησυχία τους αλλά και για εκείνους που τους αρέσει η βαβούρα. Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο;

Κι όμως. Το πρώτο «επίπεδο» διαδραματίζεται στη μία της πλευρά, στην αριστερή όπως κοιτάζεις τη θάλασσα.

Ακριβώς δίπλα, στα δεξιά σου, υπάρχουν ξαπλώστρες. Εκεί μπορείς να προμηθευτείς τον καφέ σου, ένα σνακ ή κάποιο κοκτέιλ.

Αν την έχεις επισκεφθεί, έχεις φτιάξει ήδη την εικόνα. Αν δεν έχει πάει ακόμη, είναι πραγματικά ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Ιδανική λύση για να ξεσκάσεις μετά τη δουλειά ή μια ολοκληρωμένη βόλτα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις