Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Με τη συναυλία της Λυρικής Σκηνής στο Πεδίον του Άρεως ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πολίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Πεδίον του ‘Αρεως.

Σε μια συναυλία που διήρκησε πάνω από μία ώρα, οι 6 σολίστ της Λυρικής, χθες, ερμήνευσαν αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες γνώριμες σε μικρούς και μεγάλους.

Η συναυλία της ΕΛΣ σήμανε την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Πεδίον του ‘Αρεως, με τη συνεργασία κορυφαίων μουσικών συνόλων της χώρας. Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, που παρακολούθησε τη συναυλία, ευχήθηκε καλή χρονιά στους πολίτες και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα κορυφαία μουσικά σύνολα που μετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία της Περιφέρειας: την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων Μουσικής , το Ωδείο Αθηνών και την Ορχήστρα και Μπάντα της Πυροσβεστικής.

«Η Περιφέρεια Αττικής και φέτος δίνει το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις με μουσική. Συμπράττουμε για τον καλό σκοπό. Την ανοικτή, την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών, όλων των πολιτών, στο αγαθό του πολιτισμού μέσα από τις μουσικές εκδηλώσεις κορυφαίων μουσικών συνόλων της χώρας. Δίνουμε το παρών στο κέντρο της πόλης και ειδικά σήμερα, μια κρύα ημέρα, δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση και μπορούν να αναζητήσουν στέγη και ζεστασιά στους δημόσιους θερμαινόμενους χώρους της Περιφέρειας και του Δήμου της Αθήνας.
Χρόνια πολλά σε όλους», δήλωσε η κ. Δούρου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε