Ελλάδα

Παράταση μέχρι 29/7 για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Περισσότεροι από 761.946 υπάλληλοι του δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, έχουν απογραφεί, ενώ δόθηκε παράταση έως τις 29/07 για όσους δεν έχουν προλάβει.

Το υπουργείο Εσωτερικών ήδη κάνει λόγο για ικανοποιητικά αποτελέσματα και ευχαρίστησε τους δημοσίους υπαλλήλους για τη συμμετοχή τους. Το εγχείρημα αναμένεται να επαναληφθεί και για τους υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν ήδη επαρκή στοιχεία, προς αξιοποίηση, από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, αν και η διασταύρωσή τους θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ωστόσο, υπολογίζεται πως ανακριβή στοιχεία, αναμένονται σε ποσοστό μόλις 2% των απογραφέντων.

Έτσι, από την 1η Νοεμβρίου οι υπάλληλοι θα πληρώνονται, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, από τη νεοσυσταθείσα Ενιαία Αρχή Πληρωμής. Επίσης, θα δημιουργηθεί ενιαία ηλεκτρονική τράπεζα δεδομένων, με τα στοιχεία όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο, και το 2011, θα καθιερωθεί το ενιαίο μισθολόγιο.

Σημειώνεται ότι μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα υπάρχει για πρώτη φορά, από συστάσεως του ελληνικού κράτους, συνολική εικόνα για το προσωπικό, που μισθοδοτείται από το Δημόσιο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους δράστες της ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά να διαφεύγουν με νοικιαζόμενο αυτοκίνητο
Ο ανιψιός του θύματος μαζί με συνεργό του, φορώντας full face και υπό την απειλή όπλου, άρπαξαν 100.000 ευρώ από τον 77ρονο, ενώ τον έδεσαν με tie wrap, και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει
Κηφισιά
Σκηνές σοκ στο Αγρίνιο: Άνδρας χτύπησε το κεφάλι της συντρόφου του σε τζαμαρία μετά από καυγά στη μέση του δρόμου
Η γυναίκα φώναζε ενώ ο σύντροφός της την έσπρωχνε και την χτυπούσε, ενώ την έσυρε για πολλά μέτρα μέσα από τον πεζόδρομο της Ηλία Ηλιού μέχρι την οδό Τσικνιά
Αγρίνιο 7