Ελλάδα

Παράταση υποβολής δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τους 459.252 έφτασαν οι πολίτες που έχουν δηλώσει έως σήμερα στην πλατφόρμα, ότι έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους. Μόνο τις τελευταίες 4 ημέρες, υποβλήθηκαν πάνω από 189.500 δηλώσεις.

«Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε τις ιδιοκτησίες μας, τους γείτονές μας και τον τόπο μας και συμβάλλουμε καθοριστικά στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι πυροσβέστες και όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κατά τη δύσκολη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την πλατφόρμα καθαρισμού των οικοπέδων.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καθολική προσπάθεια καθαρισμών από τους πολίτες – και μετά από σχετικό αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) – αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων στην πλατφόρμα μέχρι τις 15.07.2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τους τρεις συλληφθέντες να φεύγουν με χαλκοσωλήνα στα χέρια
Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λίγες ώρες πριν από την τραγωδία με τη φονική έκρηξη στην Πλάκα έκλεψαν χάλκινο σωλήνα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου του κτιρίου
Οι τρεις συλληφθέντες με τον κλεμμένο χαλκοσωλήνα στα χέρια
6
Ο Αντώνης Ρέμος στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για δυσφήμηση κατά ανώνυμων που τον εμπλέκουν με το «Χωριάτικο»
Η καταγγελία του τραγουδιστή έχει να κάνει με ομάδα στα social media που απαριθμεί χιλιάδες μέλη, τα οποία σχολίαζαν την υπόθεση του «Χωριάτικου» και άφηναν υπονοούμενα για εμπλοκή του
Αντώνης Ρέμος 15