Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παρατείνεται η καραντίνα στον Εχίνο – Οργή Χαρδαλιά για τους “πιστούς” και τις συγκεντρώσεις

Παρατείνεται η καραντίνα στον Εχίνο – Οργή Χαρδαλιά για τους “πιστούς” και τις συγκεντρώσεις
Φωτογραφία αρχείου

Την παράταση της καραντίνας για ακόμα μία εβδομάδα στην κοινότητα Εχίνου Ξάνθης, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι “ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο κρίσιμος μήνας. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Τα ευρήματα ανά πάσα στιγμή μπορούν να μεταβληθούν. Αν χαλαρώσουμε, μπορεί να το πληρώσουμε. Όλοι φέτος προετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε διαφορετικά το Πάσχα, για να είμαστε καλά του χρόνου και να έχουμε χρόνια πολλά να γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας”.

Ο κ. Χαρδαλιάς δεν δίστασε να δείξει την έντονη ενόχληση του για το περιστατικό σε εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, όπου συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο περίπου 100 άτομα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ουδείς μπορεί να λειτουργεί εκτός νόμων, εκτός μέτρων”, καθώς και ότι επρόκειτο για “μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων φανατικών, δεν έχουν να κάνουν με τους πιστούς. Ας ακολουθήσουμε όλοι την προτροπή της Εκκλησίας και να προσευχηθούμε φέτος στα σπίτια μας”. 

Νωρίτερα, στην καθιερωμένη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, φτάνοντας συνολικά τα 1.755, και έξι νέους θανάτους, με αποτέλεσμα οι νεκροί να είναι πλέον 79.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις