Ελλάδα

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Viral ο μικρός μαθητής από την Αθήνα – «Θα είμαστε το καλύτερο σχολείο που θα δειχθεί»

Viral έγινε ένας αξιαγάπητος μαθητής σχολείου της Αθήνας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δηλώνοντας ότι «θα είμαστε το καλύτερο σχολείο» και ότι «το υπόσχομαι σε όλη την Ελλάδα».

Ο μικρός Κωνσταντίνος μίλησε σε ζωντανή μετάδοση στην κάμερα της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, και έγινε viral με τις αξιολάτρευτες δηλώσεις του.

«Είμαστε όλοι πανέτοιμοι και θα είμαστε το καλύτερο σχολείο που θα δειχθεί στη τηλεόραση!», είπε ο μικρός Κωνσταντίνος, και συνέχισε: «Το υπόσχομαι σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο με τον αξιαγάπητο μαθητή:

Με λαμπρές παρελάσεις και εκδηλώσεις τιμούν, ως είθισται, την επέτειο του «ΟΧΙ» όλα τα σχολεία στην Αθήνα και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Ειδικότερα, στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα συμμετείχαν και τα 235 σχολεία της Α’ Αθηνών (134 δημοτικά, 50 γυμνάσια και 51 λύκεια, γενικής και ειδικής παιδείας), με σημαιοφόρους και 5 παραστάτες το καθένα. Παρέλασε και η ομάδα των Special Olympics αλλά και οι πρόσκοποι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
6