Ελλάδα

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Viral ο μικρός μαθητής από την Αθήνα – «Θα είμαστε το καλύτερο σχολείο που θα δειχθεί»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Viral έγινε ένας αξιαγάπητος μαθητής σχολείου της Αθήνας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δηλώνοντας ότι «θα είμαστε το καλύτερο σχολείο» και ότι «το υπόσχομαι σε όλη την Ελλάδα».

Ο μικρός Κωνσταντίνος μίλησε σε ζωντανή μετάδοση στην κάμερα της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, και έγινε viral με τις αξιολάτρευτες δηλώσεις του.

«Είμαστε όλοι πανέτοιμοι και θα είμαστε το καλύτερο σχολείο που θα δειχθεί στη τηλεόραση!», είπε ο μικρός Κωνσταντίνος, και συνέχισε: «Το υπόσχομαι σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο με τον αξιαγάπητο μαθητή:

Με λαμπρές παρελάσεις και εκδηλώσεις τιμούν, ως είθισται, την επέτειο του «ΟΧΙ» όλα τα σχολεία στην Αθήνα και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Ειδικότερα, στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα συμμετείχαν και τα 235 σχολεία της Α’ Αθηνών (134 δημοτικά, 50 γυμνάσια και 51 λύκεια, γενικής και ειδικής παιδείας), με σημαιοφόρους και 5 παραστάτες το καθένα. Παρέλασε και η ομάδα των Special Olympics αλλά και οι πρόσκοποι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα