Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρενόχληση 7χρονου από 14χρονο στο «Αγλαΐα Κυριακού»: ΕΔΕ διέταξε ο Υπουργός Υγείας

Παρενόχληση 7χρονου από 14χρονο στο «Αγλαΐα Κυριακού»: ΕΔΕ διέταξε ο Υπουργός Υγείας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας ενός 7χρονου αγοριού, ότι το παρενόχλησε ένας 17χρονος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μόλις ενημερώθηκε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, έδωσε εντολή να γίνει άμεσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση!

Η καταγγελία – σοκ

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή LiveNews, το 7χρονο αγόρι είπε στην μητέρα του ότι το παρενόχλησε ένας 14χρονος.

Σημειώνεται ότι και τα δύο παιδιά, φιλοξενούνται στο «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς να είναι άρρωστα αλλά με εισαγγελική εντολή, λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αυτή τη στιγμή 37 παιδιά φιλοξενούνται εκεί, για τους ίδιους λόγους, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας!

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι μετά την αποκάλυψη του περιστατικού, εμφανίστηκε και ένα 13χρονο κορίτσι που υποστηρίζει ότι και εκείνο το παρενόχλησε ο 14χρονος με την απειλή μαχαιριού.

Στο προαύλιο η παρενόχληση

Σύμφωνα με το LiveNews, ο 14χρονος φέρεται να ακούμπησε σε διάφορα σημεία τον 7χρονο και το παιδάκι ένιωσε άσχημα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και να μιλήσει στην μητέρα του.

Η παρενόχληση σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έγινε στο προαύλιο του νοσοκομείου και όχι στις τουαλέτες που είχε αρχικά ακουστεί.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις