Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάρκα στην Αττική: Τέσσερις προτάσεις για βόλτα, πικ νικ, γυμναστική

Πάρκα στην Αττική: Τέσσερις προτάσεις για βόλτα, πικ νικ, γυμναστική

Πάρκα στην Αττική. Η καλύτερη βόλτα της πόλης. Με διαφορά. Έχετε ξεκλέψει λίγο χρόνο και ψάχνετε μια πράσινη αγκαλιά για να τρυπώσετε σε ένα σύντομο time break;

Το έχετε κανονίσει και κουβαλάτε μαζί σας από παιδικά ποδήλατα και πατίνια μέχρι καλαθάκια πικ-νικ; Τα πάρκα και τα άλση της Αττικής είναι ο μεγάλος μας θησαυρός. Είναι αυτά που κάνουν πιο υποφερτή και γοητευτική την πόλη μας.

Η βόλτα εντός τους είναι σχεδόν ψυχοθεραπευτική. Μετά τις 3+1 οάσεις πρασίνου στη Αθήνα για αξέχαστες βόλτες, ακολουθούν τέσσερα γνωστά άλση της Αττικής, μαζί με τα μυστικά τους!

Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι): Μάλλον το πιο εμβληματικό άλσος της πόλης, κατ’ αρχάς λόγω μεγέθους – το άλσος (στην ουσία πάρκο) εκτείνεται σε 256 στρέμματα.

Γρασίδι, δέντρα, παγκάκια και κιόσκια ως εκεί που φτάνει το μάτι. Με δύο λόγια: άλσος extra-extra- large που θέλει πολλές επισκέψεις για να πείτε ότι το εξερευνήσατε. Εδώ θα τα κάνετε όλα. Θα απολαύσετε την ομορφιά της φύσης. Θα αθληθείτε και θα ψυχαγωγηθείτε. Θα κάνετε πικ νικ. Γενικώς, από όλα έχει ο μπαξές.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις