Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάσχα; Ναι στα Public! Με δώρα για όλους

Πάσχα; Ναι στα Public! Με δώρα για όλους

Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. Η ωραία εποχή, με την Άνοιξη να φτιάχνει τη διάθεση αλλά να φέρνει και τον μεγάλο προβληματισμό: που θα βρώ δώρα για τα βαφτιστήρια.

Και δεν είναι λίγα (ούτε τα βαφτιστήρια, ούτε και τα δώρα). Ανάμεσά τους φυσικά, το παιχνίδι και η λαμπάδα. Βέβαια, τα βαφτιστήρια δεν είναι πάντα μικρά. Είναι και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Και εντάξει δεν είναι μόνο τα βαφτιστήρια που περιμένουν ένα ωραίο δώρο το Πάσχα. Είναι ο Λάζαρος, είναι ο Γιώργος και η Γεωργία (φέτος), είναι ο Αναστάσιος και η Αναστασία, ο Θωμάς και τόσοι άλλοι.

Και κάπως έτσι, ο πονοκέφαλος γίνεται μεγαλύτερος. Αλλά υπάρχει λύση. Και είναι στα χέρια σας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αν έχετε βρει το δώρο ή τα δώρα που θέλετε να πάρετε ή ακόμη κι αν δεν τα έχετε βρει, ο προορισμός είναι μόνο ένας: Public. Είτε σε φυσικό κατάστημα είτε στο public.gr θα βρείτε ό,τι ψάχνετε, ό,τι φαντάζεστε για να κάνετε και αυτό το Πάσχα ξεχωριστό για τους αγαπημένους σας.

Δώρο για βαφτιστήρια, ανίψια, εγγόνια ψάχνετε; Έχει!

Δώρο για ενήλικες, γυναίκες ή άνδρες, ανεξαρτήτου ηλικίας ψάχνετε; Κι απ’ αυτό έχει!

Γενικά, στα Public μπορείτε να έχετε χιλιάδες επιλογές και μεγάλη ποικιλία τόσο στο ανανεωμένο public.gr καθώς και σε όλα τα καταστήματα.

Στα Public έχετε επιλογές για διάφορες κατηγορίες δώρων.

Είτε η επιλογή σας είναι να διαλέξετε κάτι σχετικό με τεχνολογία, είτε ένα gadget. Είτε ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνεστε έχει hobby τον Πολιτισμό, είτε αν η επιλογή σας είναι παιχνίδια ή βιβλία. Ακόμη και οικιακές συσκευές θα βρείτε, αν κάποιος φίλος, συγγενής ή γνωστός φτιάχνει τώρα το σπίτι του ή θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Εντάξει, για την ποικιλία στις λαμπάδες, δεν θα μιλήσουμε: είναι δεδομένη!

Ετοιμαστείτε για πασχαλινή απόδραση στα Public λοιπόν. Όλα σας περιμένουν εκεί!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις