Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πασχάλης Τσαρούχας: Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ δέχεται απειλές

Πασχάλης Τσαρούχας: Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ δέχεται απειλές
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Την έντονη ενόχληση κάποιων φαίνεται πως έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που δέχεται τους τελευταίους μήνες το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου. Αυτό προκύπτει από από την ανάρτηση του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Πασχάλη Τσαρούχα, στα social media. 

Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και το Πειθαρχικό Συμβούλιο τους τελευταίους μήνες εξετάζουν πολλές υποθέσεις καταγγελιών που έχουν γίνει από συναδέλφους τους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών. Πολλές μάλιστα από  αυτές έχουν κατατεθεί από τον Πασχάλη Τσαρούχα, πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, στον ανακριτή. 

Ο κ. Τσαρούχας, σε ανάρτησή σου στο Facebook, κατέστησε σαφές ότι τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματίου Ελλήνων Ηθοποιών. «Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση: 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις