Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πατέρας του προπονητή τένις στο Live News: «Του την πέφτουν όλα τα πιτσιρίκια και οι μανάδες»

Πατέρας του προπονητή τένις στο Live News: «Του την πέφτουν όλα τα πιτσιρίκια και οι μανάδες»

Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση της σύλληψης ενός προπονητή τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών με τους γονείς των παιδιών που έκαναν καταγγελία στην αστυνομία να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Η πλευρά του 36χρονου προπονητή δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση και όσα υποστηρίζει ο πατέρας του μιλώντας στο Live News προκαλούν αίσθηση. Λέει ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία, σε βάρος του παιδιού του

«Η δική του η πλευρά λέει ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», τονίζει χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του πατέρα του 35χρονου προβληματίζουν όλο και περισσότερο. Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα αυτό που έχει συμβεί.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ενα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί.

Ο πατέρας του προπονητή επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από τη στιγμή που και όπως λέει υπήρχε η συναίνεση της μικρής. Μιας μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου που το τελευταίο διάστημα άλλαξε συμπεριφορά και υποψίασε τους γονείς της…

«Ούτε βιασμός υπάρχει ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη. Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της»

Η σύλληψη του προπονητή έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα, μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι γονείς των δύο 14χρονων κοριτσιών σε βάρος του. Όπως φέρονται να είπαν οι ανήλικες, ο 35χρονος τις προσέγγιζε κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκαναν μαζί του και έφτασε στο σημείο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά…

Ο πατέρας του 35χρονου υποστηρίζει πως έχει γίνει μόνο μία καταγγελία από 14χρονη και δίνει τη δική του εκδοχή για τη διάσταση που πήρε η υπόθεση.

Ο 35χρονος που εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των Βορείων Προαστίων κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικα παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη, με την υπόθεση να βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης…

Τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις κακοποίησης στιγματίζουν τον προπονητή και φοβούνται στο Τμήμα Ανηλίκων από τα περιστατικά.

Ο 35χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων και ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έχει ζητηθεί να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί και στον ανακριτή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις