Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πατήστε Switch και αποκτήστε αυτοκίνητο όπως το θέλετε για όσο το χρειάζεστε

Πατήστε Switch και αποκτήστε αυτοκίνητο όπως το θέλετε για όσο το χρειάζεστε

Σκεφτείτε να μπορούσατε να έχετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας, χωρίς πολλά έξοδα, όποτε το χρειαστείτε και -κυρίως- για όσο το χρειαστείτε.

Όχι, δεν είναι τίποτα από όσα έχεις συνηθίσει και γι΄ αυτό σίγουρα θα σου αρέσει. Είναι μια συνδρομή. Μάλιστα, συνδρομή. Κάτι σαν του Netflix, ας πούμε. Με ένα συγκεκριμένο ποσό, αποκτά κανείς προνόμια. Προνόμια για τη μετακίνησή του που ταιριάζουν στις ανάγκες του, στις συνήθειές του και τις προτιμήσεις του.

Είναι η νέα συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου που φέρνει η Avis στην καθημερινότητά μας. Η υπηρεσία Switch by Avis  είναι βέβαιο πως ήρθε για να μας λύσει τα χέρια και να μας καταπλήξει.  

Πρόκειται για τον νέο, έξυπνο τρόπο να έχετε αυτοκίνητο όποτε το θέλετε, όπως το θέλετε και για όσο το θέλετε! Εύκολα και ευέλικτα. Ιδιώτης ή επαγγελματίας, αν ψάχνετε οικονομικές λύσεις για τις μετακινήσεις σας αλλά χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις, τότε βρήκατε αυτό που ψάχνατε.

Έλα να γνωρίσουμε το Switch

Με λίγα κλικ από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη νέα υπηρεσία, να ενεργοποιήσετε εύκολα τη συνδρομή σας, να δείτε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, τα προνόμια και να κάνετε κράτηση του οχήματος που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, για το διάστημα που χρειάζεστε. Ειδικά εάν μιλάμε για την καθημερινή μετακίνηση – όσο περιορισμένη και εάν είναι λόγω των μέτρων – το Switch by Avis είναι που θα την κάνει παιχνιδάκι.

Ως συνδρομητής του Switch by Avis μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων. Όταν το χρειαστείτε και για όσο το χρειαστείτε. Κάθε συνδρομή έχει διάρκεια ένα χρόνο. Η δε κράτηση αυτοκινήτου μπορεί να είναι από έναν μήνα έως έναν χρόνο.

Παράδειγμα: στη δουλειά σας εφαρμόζεται η τηλεργασία κυκλικά. Είτε δεν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, είτε έχετε ένα στην οικογένεια είτε έχετε παραδώσει τις πινακίδες. Με το Switch by Avis, κάνετε κράτηση για αυτοκίνητο, το χρησιμοποιείτε έναν μήνα ή δυο ή όσους θέλετε και το επιστρέφετε.

Μετά τον ένα χρόνο, μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με την κατηγορία αυτοκινήτου που χρειάζεστε.

Η κράτηση γίνεται από την… ασφάλεια του σπιτιού σας. Από τον υπολογιστή σας με τρία απλά βηματάκια.

Βήμα πρώτο: Κάνετε έγγραφη και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (ταυτότητα, δίπλωμα και κάρτα πληρωμής αν θέλετε να κάνετε κράτηση)

Βήμα δεύτερο: Όταν το θελήσετε, επιλέγετε κατηγορία αυτοκινήτου και κάνετε κράτηση online.

Βήμα τρίτο: παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο της επιλογής σας από έναν σταθμό της Avis, της επιλογής σας

Η εγγραφή γίνεται μια φορά, online. Αν μάλιστα βιαστείτε να κάντε έγγραφη, τότε μπορείτε να την προλάβετε δωρεάν αυτή την περίοδο!

Online γίνεται και η κράτηση του αυτοκινήτου, με σταθερή τιμή και εγγυημένη διαθεσιμότητα στην κατηγορία που έχει επιλέξει για όλο το χρόνο της συνδρομής, ενώ έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε όχημα σε κάθε κράτηση.

Αυτοκίνητο για κάθε ανάγκη

Η νέα υπηρεσία σας προσφέρει αυτοκίνητο για κάθε ανάγκη σας, είτε προσωπική είτε οικογενειακή. Και κυρίως για τις ανάγκες της… τσέπης σας.

Αν θέλετε αυτοκίνητο για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, το ιδανικό πακέτο είναι το City & City Auto. Αν το ζητούμενο είναι η οικονομία στα καύσιμα και η άνεση στις μετακινήσεις, η επιλογή σας είναι το Economy. Για άνετες οικογενειακές μετακινήσεις, εντός κι εκτός πόλης – όταν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν πάλι, σας περιμένει το Family. Αν θέλετε τεχνολογία, πλούσιο εξοπλισμό και άνεση στην οδήγηση από γνωστούς κατασκευαστές, «πατήστε» στο Premium.

Switch σε ακόμα περισσότερα προνόμια

Ένα από τα… πολλά καλά της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας της Avis είναι πως σας απαλλάσσει από άγχη που κάποιες φορές κάνουν την καθημερινότητα… βαριά όπως ασφάλεια (προσφέρει μικτή!), σέρβις, οδική βοήθεια, δωρεάν επιπλέον οδηγός.

Και εάν επιλέξετε ένα από τα πακέτα επιπλέον προνομίων – Plus Pack ή Full Pack- έχετε τη δυνατότητα με χαμηλό κόστος να κάνετε upgrade κατηγορίας, αλλαγή μοντέλου οχήματος ή να παραλάβετε το αυτοκίνητο στον χώρο σας.

Το  Switch by Avis προσφέρει, λοιπόν, πολλά, πάρα πολλά στους συνδρομητές του. Μεταξύ αυτών (κι από τα πιο σημαντικά) είναι πως δεν… φέρνει μαζί του περιττά έξοδα. Ειδικά εάν επιλέξετε το πακέτο με την full κάλυψη, τότε το μοναδικό έξοδο θα είναι τα καύσιμα του αυτοκινήτου!

…Και όμως όλα είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται! Απλά, κάνοντας Switch με την Avis.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις