Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: «10 λεπτά νεκρή ήταν η Μαλένα όταν η μητέρα της ειδοποίησε τους γιατρούς»

Πάτρα: «10 λεπτά νεκρή ήταν η Μαλένα όταν η μητέρα της ειδοποίησε τους γιατρούς»

Ένας γιατρός που κατέθεσε τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πρόκειται για γιατρό του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε ανάνηψη στην Μαλένα -που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2019- και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

«Ήταν 10 λεπτά νεκρή όταν ειδοποιήθηκαν οι γιατροί»

Για τον θάνατο της Μαλένας κατέθεσε πως όταν τον κάλεσαν να πάει από το «Αγλαΐα Κυριακού» όπου βρισκόταν, στο νοσοκομείο «Ελπίδα» για την μικρή Μαλένα, έκανε περίπου 10 λεπτά να φτάσει.

Όταν έφτασε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά. Αυτό που εκτιμά λοιπόν είναι πως η 33χρονη μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10 λεπτά.

Το παιδάκι ήταν 10 λεπτά νεκρό δίπλα της και η ίδια δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν.

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο – όπως αναφέρει – είναι δείγμα της μεγάλης καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

«Η Τζωρτζίνα έβγαλε μόνη της το ρινικό οξυγόνο»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει «απάντηση» από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν είχε ρινικό οξυγόνο – για την ακρίβεια της είχε βγει το ρινικό οξυγόνο- όταν έφτασαν οι γιατροί, την ημέρα που έπαθε την ανακοπή το παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η πλευρά της Ρούλας λέει ότι το ρινικό οξυγόνο αφαιρέθηκε από… την ίδια την Τζωρτζίνα, η οποία εκείνες τις στιγμές έκανε σπασμωδικές κινήσεις.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις