Ελλάδα

Πάτρα: Αίτημα της ανακρίτριας στον ΕΟΦ για την κεταμίνη που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη διαδρομή της κεταμίνης «ψάχνει» η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών προκειμένου να φωτίσει όλα τα στοιχεία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ανακρίτρια απέστειλε αίτημα προς προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) προκειμένου της διαβιβαστούν στοιχεία για την ουσία κεταμίνη.

Η δικαστική λειτουργός ζητάει συγκεκριμένα να ενημερωθεί :

*που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και

*με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Η δικαστική λειτουργός παράλληλα συνεχίζει την εξέταση κρίσιμων μαρτύρων για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα έλαβε καταθέσεις νοσηλευτικού προσωπικού από το Καραμανδάνειο της Πάτρας και αύριο αναμένεται να καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη εξετάζει κατά πληροφορίες αιτήματα προς την ανακρίτρια που θα μπορούσαν να στηρίξουν περαιτέρω την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται ακόμη και αίτημα προς την δικαστική λειτουργό να ζητήσει από την προμηθεύτρια του απινιδωτή-βηματοδότη εταιρεία στοιχεία για το εάν είναι δυνατόν ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας να έχει καταγράψει και να παραμένουν καταγεγραμμένα στοιχεία για την ακριβή ώρα που άρχισε η δυσλειτουργία της καρδιάς του κοριτσιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι υποστήριξαν οι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, οι φωτογραφίες στον υπνοθεραπευτή και το ραντεβού μετά την πλασμαφαίρεση
«Μυστήριο» το γιατί η γιατρός έστειλε τη φωτογραφία του Μαζωνάκη στον υπνοθεραπευτή, το «κατηγορώ» στο ΕΚΑΒ και η εισαγγελική παρέμβαση για τον ΙΣΑ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του
Οι κατηγορούμενοι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη δεν άνοιξαν στους ελεγκτές - «Να μπαίναμε από το μπαλκόνι;», λέει ο Πατούλης
Τι απάντησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τους ελέγχους και τα μηχανήματα πλασμαφαίρεσης που δεν είχαν εντοπιστεί
Πολυκατοικία
Ξεκίνησε απεργία πείνας ο 58χρονος γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ο 58χρονος και η 56χρονη σύζυγός του που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
Γιατρός 37