Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Αλαλούμ και ερωτήματα για τις φωτογραφίες της Ίριδας – Η ασφάλεια της Πάτρας λέει ότι δεν τις έχει

Πάτρα: Αλαλούμ και ερωτήματα για τις φωτογραφίες της Ίριδας – Η ασφάλεια της Πάτρας λέει ότι δεν τις έχει

Τουλάχιστον απορίες προκαλεί αυτό που έχει συμβεί με τις φωτογραφίες της μικρής Ίριδας, που ήταν το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας Δασκαλάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 μηνών…

Πρόσφατα οι φωτογραφίες από τη νεκροψία του βρέφους είδαν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας ότι όντως υπήρχαν σημάδια στο πρόσωπο του μωρού…

Ωστόσο φαίνεται ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν εστάλησαν στην εισαγγελία για την υπόθεση.

Τώρα, από την Ασφάλεια της Πάτρας, λένε ότι δεν τις έχουν ούτε εκείνοι… 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LiveNews, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, «η Ασφάλεια Πάτρας υποστήριξε σήμερα επίσημα ότι δεν έχει φωτογραφίες φυλαγμένες από την Ίριδα».

«Η συνέχεια του ρεπορτάζ λέει ότι στο σκληρό δίσκο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας υπάρχουν φωτογραφίες αλλά υποστηρίζεται από κύκλους της υπηρεσίας είναι ότι δεν πρόκειται για αυτές τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας».

Οι φωτογραφίες θεωρούνται είναι ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο καθώς στην πραγματικότητα, ενισχύουν το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου -που υποστηρίζουν ιατροδικαστές για την περίπτωση της Ίριδας- αφού φαίνεται ότι το μωράκι είχε όντως πληγές στο πρόσωπό του, κοντά στη μύτη και το στόμα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα πειστήριο που όμως… αγνοείται.

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο λίγο πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υπάρχουν πληροφορίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, δέχθηκε μία επίσκεψη στο κυλικείο του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» λίγες ώρες πριν πεθάνει η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Οι πληροφορίες αυτές έχουν μεγάλη σημασία αν βγουν αληθινές, καθώς οι αστυνομικοί ψάχνουν όλο αυτό το διάστημα, το πώς θα μπορούσε να έχει γίνει η προμήθεια της κεταμίνης που σκότωσε το κοριτσάκι.

Ένας τρίτος άνθρωπος λοιπόν, αν όντως επισκέφθηκε το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτίζίνα, θα μπορούσε να έχει προμηθεύσει την μοιραία ουσία.

Όλα είναι υπό διερεύνηση, για την πολύκροτη υπόθεση την οποία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλη η χώρα και όχι μόνο, αφού σχετικά άρθρα υπάρχουν και σε μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις