Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Ανατροπή και νέο μπάχαλο με ευρήματα στο θρίλερ με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 3 νεκρά παιδιά

Πάτρα: Ανατροπή και νέο μπάχαλο με ευρήματα στο θρίλερ με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 3 νεκρά παιδιά

Βάζουν σε σκέψεις τα νέα στοιχεία και οι πληροφορίες από την Πάτρα στην πολύκροτη υπόθεση που έστειλε στη φυλακή την Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Ο Μάνος Δασκαλάκης τηρεί σιγή ιχθύος…

Νέα δεδομένα στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, στις αρχές του πιο κρίσιμου μήνα, μέσα στον οποίο αναμένονται τόσο τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, όσο και τα αποτελέσματα για τις νέες εξετάσεις της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται στη φυλακή, παρακολουθεί με τους δικηγόρους που την εκπροσωπούν ένα απίστευτο μπάχαλο, που φαίνεται να εκθέτει τις Αρχές. Δύο νοσοκομεία της Αθήνας, ειδοποίησαν τώρα ότι και εκείνα έχουν αίμα της 9χρονης, ενώ νέα στοιχεία αναφέρουν ότι αυτό που βρέθηκε στο ξεχασμένο φιαλίδιο στο Καραμανδάνειο, δεν ήταν αίμα αλλά ορός αίματος, που όπως θα δούμε παρακάτω έχει σημαντική διαφορά…

Αλλαγή δεδομένων λοιπόν για το φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπως και νέα στοιχεία που αφορούν στο τρίτο παιδί της οικογενείας Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου – ο θάνατος του οποίου ερευνάται σε βάθος από Αστυνομία και Δικαιοσύνη – αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Στην πρώτη περίπτωση του ξεχασμένου αίματος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, το φιαλίδιο δεν περιείχε κανονικό αίμα, αλλά «ορό αίματος», ο οποίος είχε κρατηθεί σε ένα απλό οικιακό ψυγείο του Παιδιατρικού Τμήματος.

Αυτό σημαίνει -όπως είπαν ειδικοί- ότι αν και εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον «ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή, η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι.

Αυτό και μόνο – εφόσον επιβεβαιωθεί- αναμένεται να λειτουργήσει άκρως ανατρεπτικά, ανεξαρτήτως του εάν από τον «ορό αίματος» πιθανά -και πολύ δύσκολα- καταστεί δυνατόν να βρεθούν οι όποιες ουσίες μπορεί να έχουν απομείνει, με κρίσιμο ζητούμενο πάντα, την κεταμίνη! Το φιαλίδιο με τον «ορό αίματος» δεν ήταν καν -επί ένα και πλέον χρόνο -στην κατάψυξη αλλά ξεχασμένο στη συντήρηση του -για μήνες- ακαθάριστου ψυγείου!

Σαν να μην έφθανε ο «σάλος» με το φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, τέτοια βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απάντησε πως έχει 4 φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε νωρίτερα- πως έχει 2 φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα. Ολα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο, κάτι που πάει ακόμα πίσω χρονικά την όλη έρευνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις