Ελλάδα

Πάτρα: Απαντήσεις για το θάνατο της Τζωρτζίνας έδωσε στην ανακρίτρια ο ιατροδικαστής

Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδωσε στην 18η τακτική ανακρίτρια ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, Σωτήρης Μπουζιάνης.

Ο ιατροδικαστής κλήθηκε για κατάθεση μετά την υποβολή της ιατροδικαστικής έκθεσης στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, πριν από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του ήταν τυπική και μένει μόνο να φανεί αν η δικαστική λειτουργός θα υιοθετήσει την εισήγησή του για εκταφή της σορού του παιδιού.

Ηχητικό ντοκουμέντο από άλλο ένα επεισόδιο της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας αποτελεί η «θανατηφόρα δηλητηρίασης από την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη» ενώ τονίζεται ότι «σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου».

Ως προς τις βλάβες που προκλήθηκαν στα όργανα του παιδιού, κατά την έκθεση, εμφανίστηκαν στο ήπαρ, στα κολποειδή πυλαία τριχοειδή, στη σπλήνα και στο πάγκρεας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν 2 αρχαιοκάπηλοι που άνοιξαν τούνελ βάθους 12 μέτρων στη Φωκίδα – Έψαχναν αρχαία νομίσματα
Το τούνελ των 12 μέτρων είχε φώτα, ρεύμα, εξαερισμό, καθώς και ανελκυστήρα για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν οι συλληφθέντες, ενώ παράλληλα διερευνάται το εάν τελικά βρέθηκε κάτι
Το τούνελ 12 μέτρων στη Φωκίδα
«Έστειλα το επίμαχο βίντεο AI με τον 11χρονο στον ξάδερφό του επειδή μου φάνηκε λάθος» λέει ο 13χρονος που κατηγορείται
Η οικογένεια του 11χρονου ζήτησε τη δίωξη του 13χρονου για πορνογραφία ανηλίκων - «Δεν είχα κανέναν λόγο να δημιουργήσω τέτοιο περιεχόμενο, δεν είχα κανένα σχετικό υλικό στην κατοχή μου» υποστηρίζει ο ανήλικος
Παιδί
2
Η καταγγελία του Γιώργου Μαζωνάκη για εισβολείς σπίτι του - «Ο φόβος μου μεγιστοποιείται επειδή έχω σκληρή δικαστική αντιδικία με την οικογένειά μου»
Όπως προκύπτει, φέρεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην τοποθέτηση κοριού το 2023 και τις ύποπτες κινήσεις που περιέγραψε ο τραγουδιστής στον κήπο του σπιτιού του, δυο χρόνια μετά
Ο Γιώργος Μαζωνάκης