Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: «Εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου υπάρχει σοβαρή εμπλοκή και άλλου ατόμου στο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά»

Ρούλα Πισπιρίγκου

Το θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα συνεχίζει να καθηλώνει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και οι εξελίξεις τρέχουν…

Το βάρος στην υπόθεση από την Πάτρα, πέφτει στη διερεύνηση των συνθηκών που στοίχισαν τη ζωή στη μικρή Μαλένα και την Ίριδα, αλλά και στη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε τον περασμένο Γενάρη, την 9χρονη Τζωρτζίνα. Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες, ο καυτός φάκελος θα συμπληρωθεί, με νέα στοιχεία φωτιά. Οι Αρχές εμφανίζονται πεπεισμένες πως θα βρεθούν επιπλέον αποδείξεις που θα δέσουν πιο σφιχτά την πολύκροτη υπόθεση. Επιπλέον όλο και περισσότεροι που έχουν ασχοληθεί με την Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο, τονίζουν πως υπάρχει σοβαρή εμπλοκή και άλλου ατόμου, που τις επόμενες μέρες θα κληθεί για κατάθεση.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα μετά και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τα στοιχεία που πρόκειται να αποκαλυφθούν για την διαδρομή της κεταμίνης. Η δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου, σημείωσε στο Mega πως παρόμοιες ουσίες είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, ωστόσο «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά».

«Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει». To ίδιο ακριβώς είχε υποστηρίξει στο Live News και ο Μανώλης Σφακιανάκης. Τόνισε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθούν οι αποδείξεις για την αγορά της κεταμίνης και το πως ακριβώς έφτασε η ουσία στα χέρια της κατηγορούμενης. 

Η κ. Ανάσογλου, αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, μιλά για απιστία από πλευράς του συνηγόρου. «Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του».

Για προκλητική εικόνα του Μάνου Δασκαλάκη έξω από τα δικαστήρια και για μια παθογένεια στην οικογένεια μιλά από τη μεριά της η Μυρσίνη Κωστοπούλου, κλινική ψυχολόγος. «Η εικόνα έξω από τα δικαστήρια ήταν τουλάχιστον προκλητική. Υπήρχε ένας άνθρωπος που λειτουργούσε σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία».

Σύμφωνα με την κ. Κωστοπούλου, το ζευγάρι προσπαθεί «να κατασκευάσει μια εικόνα και να περιφρουρήσει το συμφέρον του. Δε δείχνουν καμία έκφραση θρήνου. Υπάρχει παθογένεια σε αυτήν την οικογένεια».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις