Ελλάδα

Πάτρα: Γιατί η Τζωρτζίνα δεν ήθελε τον πατέρα της στο νοσοκομείο – Πού τηλεφώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας.

Η εκπομπή Tlive αποκάλυψε μάλιστα ποιο πρόσωπο κάλεσε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Μετά το 166, στο οποίο τηλεφώνησε για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, θα περίμενε κανείς η 33χρονη μητέρα να καλέσει τον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν συνέβη, όμως, κάτι τέτοιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε τον οικογενειακό τους δικηγόρο, κ. Ιωάννη Κόττα.

Ποιος ήταν ο λόγος του τηλεφωνήματος; Επειδή εκείνο το χρονικό διάστημα, η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει καθόλου τον πατέρα της, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής Tlive, τον είχε δει να χτυπάει τη μητέρα της λίγες ημέρες πριν.

Στις 5 Απριλίου το απόγευμα, τρεις ακριβώς ημέρες πριν εισαχθεί η 9χρονη στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται πως την προηγούμενη ημέρα που είχαν βρεθεί στο σπίτι τους, την είχε χτυπήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα δεδομένα στη διπλή δολοφονία στο Αίγιο: To dna έκπληξη στα νύχια της 54χρονης και το θρίλερ με την πυρίτιδα
Δεν υπήρχαν αποτυπώματα του στο φλόμπερ, δεν ανιχνεύθηκε αίμα στα ρούχα του Ιταλού, ενώ δεν υπάρχει dna της άτυχης γυναίκας στα νύχια του αλλά ούτε και γενετικό υλικό του φερόμενου δράστη στα νύχια της 54χρονης
Αίγιο: To dna έκπληξη στα νύχια της 54χρονης, το θρίλερ με την πυρίτιδα και τα νέα δεδομένα στη διπλή δολοφονία
ΕΛΚΕΘΕ για λαγοκέφαλους: Συστήνουμε ψυχραιμία και προσοχή – Δεν τους πλησιάζουμε και δεν τους τρώμε
«Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται στα social media περιστατικά επιθέσεων λαγοκέφαλου σε λουόμενους, τα οποία αφενός δεν επιβεβαιώνονται, αφετέρου πυροδοτούν αίσθημα ανασφάλειας και φόβου
Το ψάρι λαγοκέφαλος (Lagocephalus sceleratus) 5
Αλεξία Μπακογιάννη: Περπατάω στον δρόμο με τα παιδιά μου και βλέπω απέναντί μου τον Γιωτόπουλο ή τον Κουφοντίνα, τι θα πρέπει να κάνω;
«Κανείς δεν μπορεί να νιώσει την απελπισία και την απόγνωση που αισθάνονται οι συγγενείς των θυμάτων. Κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση μας»
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
46