Ελλάδα

Πάτρα: Η ανατριχιαστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τις ημέρες που «έφυγαν» τα 3 παιδιά

Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες, τα στοιχεία και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση από την Πάτρα. Ο θάνατος της 69χρονης που ήταν η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη προβληματίζει…

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη την οποία φέρεται να πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας ημέρα Κυριακή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το pelop.gr, στις 13/ 9/2020, η ηλικιωμένη κατέληξε και την επομένη, έγινε η κηδεία της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας όπου και βρίσκεται ο τάφος της. Υπενθυμίζεται ότι οι θάνατοι και των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου σημειώθηκαν κατά την διάρκεια Σαββατοκύριακου.

Ακόμα μία τραγική σύμπτωση σε αυτή την άνευ προηγουμένου υπόθεση από την Πάτρα που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα εδώ και δύο ολόκληρους μήνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή