Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Η Αστυνομία αναζητά και πέμπτο υπεύθυνο για την κατάρρευση γέφυρας

Πάτρα: Η Αστυνομία αναζητά και πέμπτο υπεύθυνο για την κατάρρευση γέφυρας

Μία ημέρα μετά την κατάρρευση της γέφυρας στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, που κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο και άλλοι 12 τραυματίστηκαν, οι τέσσερις συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή

Πλέον τους βαραίνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, καθώς αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν επιπλέον δώδεκα άτομα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το tempo24, η Αστυνομία αναζητεί και πέμπτο άτομο με θέση ευθύνης στο εργοτάξιο, το οποίο – σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα – θεωρείται ότι έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ωστόσο ο ίδιος προτίθεται να παραδοθεί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Τόσο ο ένας από τους δύο χειριστές, όσο και ο εργοδηγός νοσηλεύονται φρουρούμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας, ενώ ο δεύτερος χειριστής και ο τεχνικός ασφαλείας κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Στο μεταξύ, οι άνδρες της ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις έρευνες τους για την ανεύρεση τυχόν εγκλωβισμένων στα χαλάσματα της γέφυρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις