Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Η Ελένη Λεγάτου σε μια κατάθεση για όλους και για όλα – Πού βρίσκεται η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η Ελένη Λεγάτου σε μια κατάθεση για όλους και για όλα – Πού βρίσκεται η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ελένη Λεγάτου δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των 3 παιδιών από την Πάτρα. Η γιαγιά των κοριτσιών μιλάει για την Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες γύρω από την υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα. Το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας παραδόθηκε σε αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας και καταθέτει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.  

Η Ελένη Λεγάτου μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα της αχαϊκής πόλης γύρω στις 10:00 σήμερα το πρωί και αμέσως ξεκίνησε να δίνει κατάθεση στους άνδρες του τμήματος. Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαγιάς, συνοδευόμενη από το σύζυγο της.

Η Ελένη Λεγάτου θα μιλήσει για τα όσα ξέρει ή έχει αντιληφθεί για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας στους δύο άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Το πόρισμα των ιατροδικαστών που δείχνουν ασφυκτικό θάνατο για τα δύο παιδιά θα μπει στο επίκεντρο και της συζήτησης των αστυνομικών με τη μητέρα της 33χρονης που μέχρι τώρα κατηγορείται για το θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της, της Τζωρτζίνας. 

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσει ο σύζυγος και ο πάτριος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ τελευταία στη λίστα των αστυνομικών  είναι η αδερφή της. Κι αυτό  γιατί η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα πρέπει να δώσει περισσότερες απάντησες και λεπτομέρειες από ότι υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της, καθώς ήταν παρόν όταν βρέθηκε νεκρή στη κούνια της η μόλις 6 μηνών Ίριδα.       

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις