Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Κατέθεσαν νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Γιατί «λύνονται τα χέρια» των εισαγγελέων

Πάτρα: Κατέθεσαν νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Γιατί «λύνονται τα χέρια» των εισαγγελέων

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν σήμερα τέσσερις νοσηλεύτριες από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τις συνθήκες νοσηλείας της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια θα συγκεντρώσει μαρτυρίες από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό από όλα τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τις συνθήκες νοσηλείας της. Δηλαδή όχι μόνο από την Πάτρα αλλά και από την Αθήνα και συγκεκριμένα το Ωνάσειο και το Παίδων.

Σε δεύτερο χρόνο θα κληθούν να καταθέσουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος σύμφωνα με το Mega.

Σημαντική εξέλιξη είναι η παραγγελία που έδωσαν οι εισαγγελείς για τη νέα ιατροδικαστική έκθεση σε σχέση με την προηγούμενη δουλειά που έκαναν οι ιατροδικαστές. Με αυτό τον τρόπο λύνονται τα χέρια τους, καθώς μπορούν να ζητήσουν νέα στοιχεία από οπουδήποτε και να το έχουν.

Για παράδειγμα η Ιριδα πέθανε στην Πάτρα και μετά την εισαγγελική εντολή θα δοθούν όλα τα στοιχεία. Μέχρι το τέλος Απριλίου ή αρχές του επόμενου θα μπορούμε να έχουμε εικόνα για το τι ακριβώς έγινε με τη Μαλένα και την Ίριδα.

Η παραγγελία των εισαγγελέων είναι για κατεπείγουσα έρευνα πράγμα που σημαίνει ότι άμεσα θα υπάρχουν αποτελέσματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις