Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Κρατείται η 20χρονη μάνα που παράτησε τα τρία παιδιά της – Βίντεο από την Αστυνομία

Φωτογραφία από patrastv.gr
Φωτογραφία από patrastv.gr

– Εμφανίστηκε στην Αστυνομία της Πάτρας η μόλις 20 ετών γυναίκα που εγκατέλειψε τα τρία της παιδιά
– Δείτε βίντεο μέσα από το κτίριο όπου κρατείται
– “Δεν μπορώ να τα μεγαλώσω” επιμένει η ίδια και υποστηρίζει πως δεν άφησε τα παιδιά στο δρόμο, αλλά σε νοσοκομείο
– Όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα

Συνεχίζεται το δράμα στην Πάτρα, με την γυναίκα που παράτησε τα τρία της παιδιά να κρατείται από τις αστυνομικές Αρχές. Η ίδια παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και σε βίντεο που δημοσιεύει το patrastv.gr, φαίνεται η ίδια μέσα στο κτίριο.

“Δεν θέλω να τα κρατήσω”

Φοράει ένα στρατιωτικό μπουφάν και οδηγείται από έναν άνδρα στους χώρους του Τμήματος για να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η ίδια φέρεται να επιμένει πως δεν μπορεί και δεν θέλει να κρατήσει τα παιδιά της, αφού θέλει να κάνει μια νέα ζωή…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία 14 ετών, ενώ θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα, αφού δεν έχει χαρτιά παραμονής.

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό

Μετά από επικοινωνία με τους αστυνομικούς, η γυναίκα η οποία είναι από την Αλβανία, ξεκίνησε από τον καταυλισμό του Ασπροπύργου όπου βρισκόταν – ακολουθώντας τον νέο σύντροφό της- και έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα. Κρατείται από τους αστυνομικούς γιατί δεν έχει τα απαραίτητα έγραφα.

Θυμίζουμε ότι τα παιδάκια ηλικίας 4 ετών το μεγαλύτερο και λίγων μηνών το μικρότερο, βρίσκονται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το LiveNews την Παρασκευή, 20.01.2017, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι τα παράτησε μέσα στο χώρο του νοσοκομείο και εκείνα βγήκαν στο δρόμο, γιατί προφανώς δεν ήξεραν πού να πάνε…

Οι πληροφορίες λένε πάντως, ότι η γυναίκα εξακολουθεί να μη θέλει να παιδιά της και να φωνάζει στους αστυνομικούς να τα δώσουν σε ίδρυμα ή για υιοθεσία!

Ο 27χρονος πατέρας ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει να κρατήσει εκείνος τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την γυναίκα (έχουν και ένα αγοράκι εκτός από τα τρία κοριτσάκια, το οποίο ο πατέρας έχει αφήσει σε συγγενικό πρόσωπο, στα Λεχαινά).

Δικηγόρος: Δεν έχω συναντήσει άλλη περίπτωση χωρίς ίχνος μητρικού φίλτρου

“Είμαι 35 χρόνια δικηγόρος. Δεν έχω συναντήσει άλλη τέτοια περίπτωση που να μην υπάρχει ίχνος μητρικού φίλτρου”, λέει ο δικηγόρος Δημήτρης Κατωπόδης στο tempo24.gr για την υπόθεση.

Ο Δημήτρης Κατωπόδης, έλαβε ένα τηλεφώνημα από γνωστό του, ο οποίος του είπε για την περίπτωση αυτή στην Πάτρα και ότι γνώριζε τον πατέρα. Ο γνωστός δικηγόρος από την Αθήνα, κλήθηκε να βοηθήσει και αυτό έκανε. Αμέσως ήρθε σε επαφή με τον πατέρα ενώ εξηγεί ότι η συνεργασία του με την ασφάλεια Πατρών ήταν άψογη.

“Ο πατέρας είναι ένα πραγματικό ράκος. Όπως μου μετέφερε βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση ενώ συνέχεια έψαχνε για δουλειά”, λέει ο κ. Κατωπόδης ενώ συγκλονίζει ότι μιλά για την επικοινωνία που είχε με τη νεαρή μητέρα των παιδιών. “Μου είπε ότι βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε έναν καταυλισμό και ότι δεν τα θέλει τα παιδιά γιατί ζει έναν μεγάλο έρωτα”.

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Άρειος Πάγος

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Άρειος Πάγος διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Η εντολή του Αρείου Πάγου παρελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από τον Εισαγγελέα Πατρών…

Πηγή: PatrasTV, LiveNews, tempo24

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε