Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Ξεκινούν νέες καταθέσεις συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών

Πάτρα: Ξεκινούν νέες καταθέσεις συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Με το νέο κύκλο καταθέσεων για την υπόθεση της Πάτρας, να είναι ήδη σε εξέλιξη, από αύριο Δευτέρα κλιμάκιο της Αστυνομίας πηγαίνει στην Πάτρα για να πάρει νέες καταθέσεις από την μητέρα, την αδερφή αλλά και τον πατριό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η οικογένεια της Ρούλας, θα κληθεί να δώσει λεπτομέρειες όχι μόνο για τη ζωή της οικογένειας Δασκαλάκη όταν ξεκίνησαν να πεθαίνουν τα παιδιά το ένα μετά το άλλο…

Θα κληθούν να μιλήσουν και για το τι συνέβη πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα αλά και για την πρώτη μεταφορά της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον γιο του ο πατέρας του Μάνου

Σύμφωνα με το MEGA, χθες κατέθεσε στο τμήμα ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν έχει στοιχεία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά της. Στο ίδιο μήκος κύματος δηλαδή, με τα όσα είχε πει πριν από 2 ημέρες και ο γιος του στους Αστυνομικούς.

Θυμίζουμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είπε, ότι μόνο για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας είναι πεπεισμένος ότι ευθύνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο πλαίσιο των καταθέσεων που ξεκινούν από αύριο στην Πάτρα, θα καταθέσει και η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Όλα αυτά, δύο ημέρες πριν δοθεί το πόρισμα από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλογριά, για τους θανάτους της 6 μηνών Ίριδας και της 3,5 ετών Μαλένας… Δύο θάνατοι που σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα αποδίδονται σε εγκληματική ενέργεια μέσα στο πόρισμα.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις