Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πάτρα: «Μαμά είσαι κακιά» – Σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας

Πάτρα: «Μαμά είσαι κακιά» – Σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας

Νέο σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star υπάρχει ένα σημείωμα σημείωμα γραμμένο με παιδικό χεράκι, που δείχνει ανάγλυφα τις σχέσεις με τη μητέρα και η περιγραφή δεν είναι καθόλου κολακευτική για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εδώ αποτυπώνονται οι σκέψεις της Τζωρτζίνας με το μικρό κορίτσι να καταγράφει στο χαρτί τα συναισθήματά του. Γράφει χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι έχει κάνει μια μουτζούρα.

Αυτές είναι σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε η Τζωρτζίνα στο σχολείο που έκανε τις ασκήσεις της. Αυτά βέβαια πριν το μεγάλο επεισόδιο που την οδήγησε στη εγκεφαλοπάθεια.

Εικόνες από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα

Επίσης για πρώτη φορά βγήκαν στη δημοσιότητα εικόνες από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα όταν οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα άνοιξαν με κλειδαρά και βρήκαν όπως καταγγέλλουν παραβιασμένη την πόρτα του 1ου ορόφου.

Οι εικόνες προέρχονται από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στο τριώροφο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου ήταν το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη.

Μάλιστα τα περισσότερα πράγματα έιναι των παιδιών όπως ένα ροζ ποδήλατο και μια ροζ παιδική μηχανή. Υπάρχουν κούτες δεξιά και αριστερά του διαδρόμου.Η ροζ σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας έχει ακόμα μέσα τα βιβλία της

Οι δικηγόροι άνοιξαν με κλειδαρά το σπίτι λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρώτο πράγμα που αντίκρισαν ήταν ένα ηχοσύστημα στη σκάλα καθώς και ειδοποιητήρια και φακέλους πεταμένους.

Οι φωτογραφίες από το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη

Το διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο είναι άδειο και σε μία άκρη υπάρχει μόνο ένα θερμαντικό σώμα μία ηλεκτρική σκούπα.

Ακόμη στον δεύτερο όροφο υπάρχει το ειδικό ηλεκτρικό κάθισμα για την Ευγενία Κούτρα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να κατέβει τις σκάλες.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις