Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: «Μονόδρομος το έγκλημα στα 3 νεκρά παιδιά» – Η αστυνομία περιμένει πώς και πώς τα νέα στοιχεία

Πάτρα: «Μονόδρομος το έγκλημα στα 3 νεκρά παιδιά» – Η αστυνομία περιμένει πώς και πώς τα νέα στοιχεία

Πολύ σύντομα το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα θα πάρει νέες διαστάσεις, με πολλούς να προβλέπουν καταιγιστικές εξελίξεις που θα συζητηθούν…

Νέο γονιδιακό έλεγχο θα ζητήσει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των τριών παιδιών της, από την Πάτρα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «είναι απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού», καθώς δεν πρόκειται να προκύψει κάτι καινούριο. «Δε νομίζω ότι μπορεί να προκύψει κάτι από αυτόν τον έλεγχο από τη στιγμή που έχει γίνει ο γενετικός έλεγχος και έχει αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει κάποιο νόσημα που να συνδέει τους τρεις θανάτους μεταξύ τους», είπε.

Εκτίμησε, επίσης, ότι θα έχουμε ανατροπές με την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται σε σχέση με τις πρώτες εκθέσεις και ενδεχομένως θα βρεθούν επιπλέον στοιχεία. Όπως εξήγησε, από τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται ο παθολογικός θάνατος των δύο παιδιών «είναι μονόδρομος η εγκληματική ενέργεια».

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε ότι η αστυνομία περιμένει τα στοιχεία των ιατροδικαστών «πώς και πώς». Από εκεί και μετά θα εξετάσει αν θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις. «Είμαστε στα ίχνη της διαδρομής της κεταμίνης, όπως και να γίνει όμως όλα συγκλίνουν σε ένα πρόσωπο», τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τόνισε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις