Ελλάδα

Πάτρα: Νέα διάσταση στο θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι λέει ο πρώτος ξάδελφός της

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει πλέον και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά την καταγγελία ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών πούλησε με πληρεξούσιο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της. 

Η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού από την Πάτρα πέθανε το Φθινόπωρο του 2020, με τους συγγενείς της 69χρονης να έχουν πολλά ερωτήματα γύρω από τα όσα ακούγονται για τα αίτια θανάτου της. Για την έντονη φημολογία μίλησε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Κούτρας, πρώτος ξάδελφος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Ότι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια», δήλωσε ο πρώτος ξάδελφος της 69χρονης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (04.04.2022) στην ΕΡΤ. 

«Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγούνε. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συνεννόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κούτρας.

«Δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο», σχολίασε για την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της οικίας όπου διέμενε το ζευγάρι από την Πάτρα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σημειώνεται ότι μετά το θάνατο των τριών παιδιών που διερευνάται από τις Αρχές πλέον έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας. Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχυρίζεται η γνωστή δημοσιογράφος που έβρισε και απείλησε αστυνομικούς μετά από έλεγχο αλκοτέστ στην Αττική Οδό
«Η δημοσιογράφος αισθάνθηκε ότι υπήρξε κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά των αστυνομικών και παραδέχτηκε ότι είπε κουβέντες που δεν θα έπρεπε να πει», λένε από το περιβάλλον της
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
5
Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ 10 ατόμων σε μπαρ στο Μουζάκι Καρδίτσας – 3 άτομα μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας
Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις από την Καρδίτσα, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που έφερε μαχαίρι
Ασθενοφόρο
Σορός άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Μαγνησίας - Εξετάζεται αν ανήκει στον Αυστριακό τουρίστα που αναζητείται 40 ημέρες
Η σορός μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Καμαρίου ώστε να παραδοθεί στις αρχές για να γίνουν εξετάσεις που θα δείξουν την ταυτότητά του
Ασθενοφόρο
Ανοίγει ξανά το «παραδικαστικό 2»: Γιοσάκης, Ευσταθίου και Μαντούβαλος πάλι στο εδώλιο
Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο το 2019 είχε καταδικάσει τους κατηγορούμενους σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, ωστόσο η έφεσή τους είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και κανείς δεν είχε οδηγηθεί στη φυλακή
Ο πρώην αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης στον Άρειο Πάγο συνοδεία αστυνομικών 7