Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Νέα διάσταση στο θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι λέει ο πρώτος ξάδελφός της

Πάτρα: Νέα διάσταση στο θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι λέει ο πρώτος ξάδελφός της

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει πλέον και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά την καταγγελία ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών πούλησε με πληρεξούσιο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της. 

Η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού από την Πάτρα πέθανε το Φθινόπωρο του 2020, με τους συγγενείς της 69χρονης να έχουν πολλά ερωτήματα γύρω από τα όσα ακούγονται για τα αίτια θανάτου της. Για την έντονη φημολογία μίλησε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Κούτρας, πρώτος ξάδελφος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Ότι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια», δήλωσε ο πρώτος ξάδελφος της 69χρονης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (04.04.2022) στην ΕΡΤ. 

«Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγούνε. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συνεννόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κούτρας.

«Δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο», σχολίασε για την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της οικίας όπου διέμενε το ζευγάρι από την Πάτρα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σημειώνεται ότι μετά το θάνατο των τριών παιδιών που διερευνάται από τις Αρχές πλέον έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας. Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις