Ελλάδα

Πάτρα: Ο άγνωστος καυγάς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου σε δικηγορικό γραφείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδας Πελοπόννησος στην Πάτρα, σημειώνει ότι υπάρχουν συμβάντα που είχαν περάσει απαρατήρητα είναι όμως πολύ σημαντικά, όπως ο καυγάς του ζεύγους σε δικηγορικό γραφείο ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Πριν ενάμιση μήνα είχε γίνει ο τσακωμός Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη σε γνωστό δικηγορικό γραφείο και τότε της είχε πει ‘για το ένα παιδί την Τζωρτζίνα, βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο ότι δεν έχεις κάνει τίποτα, για τα άλλα δύο παιδιά δεν ξέρω’».

Όπως λέει ο δημοσιογράφος, όταν η ιστοσελίδα «pelop.gr» δημοσίευσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης έστειλε μήνυμα και ζήτησε να κατέβει η είδηση.

minima

Όπως λέει ο κ. Αναστασόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ψέματα ότι δεν το είχαν μάθει συγγενείς της οικογένειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τους 27 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες σε ηπειρωτικά και ορεινά
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση
καιρός