Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Ο Απόστολος Λύτρας ταράζει τα νερά για τα 3 νεκρά παιδιά, την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη

Γυναικοκτονία στην Κρήτη

Ο Απόστολος Λύτρας επανήλθε στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Ο ποινικολόγος έκανε τη δική του ανάλυση και τις δικές του εκτιμήσεις για το θρίλερ που έστειλε στη φυλακή, την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Απόστολος Λύτρας μιλάει και πάλι για λάθη και κενά στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα και προβλέπει ότι δεν θα προκύψουν νέα στοιχεία από τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αφήνει αιχμές για τον τρόπο που παρουσιάζεται το θέμα στα ΜΜΕ και κάνει λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Η πρώην πελάτισσά του, Ρούλα Πισπιρίγκου, του είχε ζητήσει προ ημερών να επιστρέψει στο πλευρό της, με τον ίδιο να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα πριν πάρει την απόφασή του.

«Είναι μια υπόθεση που έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και νομίζω πως ακόμα υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Καταρχήν πρέπει να δούμε για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που ήδη υπάρχουν αν θα αμφισβητηθούν και ποιες θα είναι οι διαφορές. Εγώ από τις επαφές που είχα, ήξερα ότι για τα δύο πρώτα παιδιά (Μαλένα και Ίριδα) δεν μπορούσε να βρεθεί η αιτία θανάτου. Αυτά που ακούγονται για ασφυξία κλπ, εμένα οι ειδικοί με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή μου το είχαν αποκλείσει» είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας στην ΕΡΤ και εκτίμησε ότι τελικά δεν θα προκύψουν νέα στοιχεία για τους θανάτους των παιδιών.

«Εγώ αυτό πιστεύω και στη συνέχεια θα πρέπει να εστιάσουμε στην Τζωρτζίνα, για να δούμε ποιος χορήγησε την κεταμίνη. Το θέμα έχει ξεφύγει δημοσιογραφικά από την πρώτη στιγμή, με εκπομπές να ασχολούνται με προσωπικά του ζευγαριού, για να διατηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα.»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να έχουν χαθεί στοιχεία, απάντησε αρνητικά. «Στοιχεία δεν θα χαθούν, αλλά ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση υπάρχει.» Για το θέμα της σπιτονοικοκυράς και τα όσα έγιναν στο ακίνητο της 69χρονης στην οδό Μπιζανίου, έκανε λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις και εικόνες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις