Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Ο γάμος και οι σκοτεινές μέρες στη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το «φιλμ» της 33χρονης μητέρας

Πάτρα: Ο γάμος και οι σκοτεινές μέρες στη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το «φιλμ» της 33χρονης μητέρας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, εξακολουθεί να συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα…

Από τις μέρες ευτυχίας με ορόσημα τον γάμο και τις γεννήσεις των παιδιών της, στην σκοτεινή περίοδο των θανάτων, της διάστασης με τον σύζυγό της και τις αινιγματικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο που προκάλεσαν αίσθηση. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των 3 κοριτσιών βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας και έγινε το κεντρικό πρόσωπο σε μια υπόθεση θρίλερ. Να επαναλαμβάνει ότι δεν έχει κάνει κανό στα παιδιά της, να μιλάει για καχύποπτους που την έχουν στοχοποιήσει άδικα, να περιγράφει τις τελευταίες στιγμές των παιδιών της, που έπαιξαν και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των γεγονότων και να στέλνει τα δικά της μηνύματα, με ορισμένες αντιφάσεις της, να προβληματίζουν εδώ και μέρες.

Στις 4 Οκτωβρίου του 2014, τα πάντα ήταν διαφορετικά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε φέρει στον κόσμο την Τζωρτζίνα και παντρευόταν τον άντρα της καρδιάς της. Ο γάμος τους, είχε γίνει θέμα σε τοπικές εφημερίδες, που έκαναν αφιρώματα. Ο 30χρονος πατέρα θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας. H αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη, που την μετέδωσαν και στην πρωτότοκη κόρη τους, την Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Έτρεχε για τα παιδιά του και μου έλεγε, ότι τα θέλω όλα, ό,τι μπορώ να τους προσφέρω περισσότερο. Φωτογραφίες τα έβγαζε πάρα πολλές γιατί έλεγε αυτές οι στιγμές, δεν θα έρθουν πάλι, κάθε στιγμή κάθε ηλικία είναι διαφορετική, έτρεχε, έτρεχε για τα παιδιά του», δήλωσε στο Live News φίλη του Μάνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις