Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε γνήσιο πληρεξούσιο από την σπιτονοικοκυρά»

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε γνήσιο πληρεξούσιο από την σπιτονοικοκυρά»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα. Στο μικροσκόπιο έχει μπει η οικονομική κατάσταση της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, μετά την καταγγελία ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών πούλησε με πληρεξούσιο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της.

Για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (09.04.2022) στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, συνήγορος ορισμένων εκ των συγγενών – κληρονόμων της άτυχης γυναίκας. 

«Το πληρεξούσιο που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν γνήσιο. Η σπιτονοικοκυρά τους είχε κινητικά προβλήματα, για αυτό και έκανε το πληρεξούσιο», είπε ο δικηγόρος. Πρόσθεσε δε ότι στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται «ψάχνουμε απαντήσεις για τα χρέη σε λογαριασμούς ηλεκτρικού και την μη εξυπηρέτηση δανείων». 

«Είχε μια καλή σύνταξη η θανούσα. Δεν έχει ελεγχθεί ακόμη αν υπάρχουν αναλήψεις χρημάτων από λογαριασμούς της», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Λέων. 

Click4more: Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δεσμό με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη»

Όπως αποσαφήνισε, σχετικά με διάφορες αναφορές στην δημόσια σφαίρα, «δεν πουλήθηκε κάποιο ακίνητο, το τριώροφο στην οδό Μπιζανιού ανήκει στην ίδια και πλέον στους κληρονόμους της. Δεν είχε πολλά λεφτά η γυναίκα, αν είχε χρήματα δεν θα πλήρωνε τα δάνεια της; Ήταν μια εγγράμματη γυναίκα και θα φρόντιζε τα χρέη της. Δεν υπήρχαν πολλές λίρες ή άλλο σημαντικό χρηματικό ποσό και υπήρχαν δάνεια». 

«Δέκα λίρες είχε το 2010, τότε με την κρίση προσπάθησε να της πουλήσει», προσέθεσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.  

«Αυτό που ερευνούν τώρα οι Αρχές είναι πως πέθανε η γυναίκα», υπογράμμισε, ενώ όπως σημείωσε ο Κωνσταντίνος Λέων, η σπιτονοικοκυρά δεν είχε αφήσει διαθήκη. 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις