Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγεί πως προσπαθεί να χτίσει άλλοθι η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Θα τρελαθούμε τελείως»

Κατερινόπουλος

O Θανάσης Κατερινόπουλος επανέρχεται στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και προσπαθεί να εξηγήσει μια σειρά από κινήσεις που κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί αυτό το διάστημα να χτίσει άλλοθι και να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. «Πετυχαίνει τα αντίθετα αποτελέσματα και με αυτά που βλέπουμε θα τρελαθούμε τελείως» λέει χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας. «Καλά θα κάνει να βγει και να πει την αλήθεια όπως και ο Μάνος Δασκαλάκης, γιατί και αυτός δεν μας τα λέει καλά. Άλλα είπε στην αρχή, άλλα στη συνέχεια και τώρα έχει εξαφανιστεί. Προφανώς και αυτό είναι μια τακτική.»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Καταρχήν αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και τώρα ζητάει να συνεχιστούν. Μετά έλεγε ότι δεν υπάρχει κεταμίνη και τώρα θέλει να αποδείξει ότι δεν έδωσε εκείνη την κεταμίνη. Αμφισβητούσε και την ποσότητα και τώρα επικεντρώνεται στο ποιος την χορήγησε στην Τζωρτζίνα.»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε ότι είναι καλό να «ακούγονται» οι γονείς των παιδιών, καθώς όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να φανεί η αλήθεια: «Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών. Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές», είπε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις